Следва

Кастинг за МИС ВАРНА`2012

We love: Черно-бялото безгрижие в новата кампания на Zara

В мечтите си се върнахме някъде през 70-те, след като видяхме новата черно-бяла кампания на...

All fashion преди 11 години

В мечтите си се върнахме някъде през 70-те, след като видяхме новата черно-бяла кампания на Zara. Прекрасните монохромни кадри на безгрижие, с участието на супермоделa Фрея Бея Ериксон, ни показват шарени панталони, кожени палта, малки черни рокли, поли, блейзери и ежедневни блузи, но за съвсем малко, почти незабележимо. Толкова, че дори забравяш какво точно си видял и си спомняш само опушените очи и небрежно къдравата коса на Фрея.

Дали това не е грешка в рекламната кампания на марката? Не мислим! Защото според нас някои марки доста отдавна са стигнали до етапа, в който продават чувството, начина на живот, а не самите дрехи. В случая, то е ясно, че ще ни харесат, а и нека си го кажем... повечето от нас никога не са си купували същото нещо, което са видяли в рекламната кампания на някоя марка.

Но освен във видеото, сме влюбени и в черно-белите изображения, направени в мотелска обстановка и облечени във новите дрехи на Zara. Красиви са... и Фрея също!








 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.