Следва

2 август, четвъртък - Лана Дел Рей

Урок по голф, защото е крайно време. В Pravets Golf Club ще ни го дадат

Лично ние се заканваме от поне година и половина, че най-накрая ще вземем урок по голф...

All About Life преди 11 години

Лично ние се заканваме от поне година и половина, че най-накрая ще вземем урок по голф. Стига сме слушали как състезателите от този аристократичен спорт са най-богатите от всички, как важни политически решения се взимат точно стъпвайки по меката и сочно зелена трева, и как за бизнеса това е идеалното място извън града, защото търговските сделки също се случват най-добре там.

Решихме го и се заоглеждахме къде урокът ни по голф може да се случи, и то при условията на перфектната комбинация между близост до града, фантастични условия за спорт и перфектно обучени тренери, на които не им е смешно /или тъжно/, че ние за първи път хващаме стик.

Как да стане това по най-умния и интересен начин, ще ти предложим точно днес. 



Обкръжен от невероятната гледка на планината и кристалното езерото, само на 50 км от София, се намира RIU Pravets Resort.



Това райско кътче ще осигури мечтаната почивка на тихо, спокойно и красиво място. А урок по голф - един от най-аристократичните спортове, защо не и с половинката до нас, ще бъде истинско пиршество на емоции.


Академията на Pravets Golf Club е едно от най-добрите места за голф обучение в Европа. Благодарение на своето осветление тренировъчното игрище предлага уникалната възможност за игра рано сутрин и през нощта, а специализираният магазин предлага пълно оборудване за голф, аксесоари и облекло. Което е перфектно в нашия случай, защото освен хубав секси клин, друго нямаме.

Точния ден и конкретната организация са най-малкия проблем, но обаждането в комплекса предварително е задължително, защото със сигурност за тази вълшебна възможност в това прекрасно лято не сме се сетили само ние.


Чети още:

Натам към Рая - RIU Pravets Resort

 Твоят персонален Рай. Надалеч, или съвсем наблизо

 

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.