Следва

Who is she: 10 любими факта за Нели Фуртадо

Гореща и секси! Вики от "Мастило" огря корицата на американско списание

"Гласът на България" носи сексапил" е заглавието, с което представят певицата, а интересът им към българката бил провокиран от клипове на "Мастило" в мрежата...

People of art преди 11 години

Вокалистката на "Мастило" Вики Терзийска стана лице на августовската корица на изданието за модели NLM.

"Гласът на България" носи сексапил" е заглавието, с което представят певицата, а интересът им към българката бил провокиран от клипове на "Мастило" в мрежата. Веднага след като ги гледали, хора от екипа на списанието се свързали с нея с молба да им изпрати свои снимки и малко след това тя го направила.

Горещата и много секси фото сесия е направена от фотографа Костадин Кръстев-Коко, а за визията и стайлинга й са се  погрижили коафьора Жоро Петков и гримьорката Мария Станкович. 

"Мастилената" изпълнителка определено е допаднала на американците, защото те освен, че са публикували биографията на групата й, не са спестили изобщо суперлативите си за родната апетитна госпожица.





 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра