Следва

6 август, понеделник - Джесика Алба

Седмичен хороскоп 06.08 – 12.08. Чарлийз Терон празнува 37 на 7 август

Чарлийз Терон, южноафриканското момиче, което превзе Холивуд с изключителен талант, празнува своите 37 години на 7 август.

Astro преди 11 години

Чарлийз Терон, южноафриканското момиче, което превзе Холивуд с изключителен талант, празнува своите 37 години на 7 август.

ОВЕН 21.03 – 20.04
Началото на седмицата е благоприятно да организираш семейна ваканция, да се отправиш на пътешествие или просто да прекараш приятно времето си. Може да ти хрумнат много ценни идеи, които обаче трябва да се реализират съвместно, тогава и резултатът ще бъде по-добър и удоволствието по-голямо. Единствената неприятност, която те очаква в края на седмицата е емоционален спад и желание за уединение. Най--доброто решение е да бъдеш сред тесен кръг от приятели или със семейството, но ако това не ти помогне, тогава си позволи да бъдеш сам и да се отпуснеш.



ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05
Възможни са събития, които може да променят живота ти, съдбата ти и отношението ти към самия живот. Поради това, за теб е важно да си правилно настроен. Кани хора в дома си, не икономисвай от партита и тържества, приеми и пътувания сред природата. Покани дори и приятели на твоите приятели, непознати за теб. Може в компанията да се появи нужния за теб човек!



БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06
Отново не можеш да постигнеш съгласие със себе си, а още по-трудно е да постигнеш такова с хората около теб. Склонен си към импулсивно поведение, захващаш се с много неща едновременно, предполагайки, че имаш сили да се справиш с всички тях, при това с абсолютно невнимание към чуждите мнения и потребности. Конфликтни ситуации са възможни, но не в остра форма. Ще си достатъчно мъдър (особено в края на седмицата), за да изгладиш противоречията и да намериш компромис между желанията и възможностите, както твоите, така и на другите. Постарай се този опит да го използваш и в бъдеще.



РАК 22.06 – 23.07
Рискуваш да се превърнеш в заложник на мечтите си. Светът, който виждаш пред себе си може значително да се различава от този, с които ще ти се наложи да се сблъскаш. В началото на седмицата те очаква полет на въображението, както и различни примамливи предложения, които твоите мечти биха позволили да реализираш. Но, за съжаление не в този момент! Опитите да промениш нещо в живота си, особено в сферата на семейството, няма да доведат до положителни резултати. За да запазиш мира и благополучието е необходимо да се стремиш към по-малко действия, а промените да сведеш до нула.


ЛЪВ 24.07 – 23.08

Отлично време за влюбените - романтика ще бъде безкрайна! Двойките със „стаж” ги очаква невероятно оживление в отношенията. Дай воля на чувствата си, позволи на сърцето си да усети истинския "вкус" на най-прекрасното чувство на земята. Искаш да пишеш стихове - пиши, искаш да рисуваш - създавай шедьоври, искаш да подариш на любимия човек целия свят - защо не? Важното е да правиш всичко от сърце!


ДЕВА 24.08 – 23.09
Може да попаднеш в поредица от събития, в кръговрат на съдбата, а резултатът ще е неизвестен. От една страна тази позиция може да се нарече нестабилна, но от друга - може да се обърне във всяка посока, включително и в твоя полза. С това ти предстои да се занимаваш тази седмица - да хванеш съдбата за опашката! И ако полагаш усилия, вслушваш се в разума си, всичко предварително претегляш и премерваш и едва след това действаш, тогава ще те съпътства успех. Очаквай подобрение във всички интересуващи те области и преди всичко в материалната, но винаги се опирай на разума, а не на чувствата си!


ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Тази седмица е свързана с емоционален застой. По това време не се очертават каквито и да е ярки събития, точно обратното, ще бъдеш в състояние да изгладиш някои неприятни и остри моменти, но това особена радост в живота, няма да ти донесе. От друга страна, имаш чудесна възможност да бъдеш сам със себе си и всичко да премислиш още веднъж, да претеглиш всички "за" и "против" в твоите отношения. Не ограничавай размишленията си до конкретни взаимоотношения, този път имаш възможността да прегледаш целия си личен живот.


СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Тази седмица ще бъдеш тестван за наличието на дипломатически талант. Ако имаш достатъчно воля да изслушаш претенциите по твой адрес и вместо да не се сринеш, да намериш сили да преразгледаш поведението си, то отношенията ти ще станат много по-ясни и по-хармонични.
Сега си в период, в който най-добре е да спреш да мислиш за външния си вид. Във всеки случай ще бъдеш много недоволен от себе си. Опитай се отрано да подбереш дрехи и аксесоари, които да носиш тези седем дни и превключи вниманието си към нещо друго. Например, занимавай се със спорт. Активните физически упражнения имат способни да прогонят глупавите мисли.


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Купи си глобус, компас, звездна карта - и малко помечтай! Нуждаеш се от почивка и приключения. Възрастните представители на знака сега е необходимо да се отправят на далечно пътешествие, но не за дълго. Текущата позиция на звездите може да се използва за лек флирт, за най-неочаквано влюбване, например, качвайки се по ескалатора в Мола. Младите представители на знака може да използват цялата си енергия за обучение, а плодовете и` ще бъдат видни в края на седмицата.


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Възможно е в близко бъдеще да получиш предложение, което може да промени живота ти. Така че цяла седмица ще трябва да бъдеш в "бойна готовност"! Звездите препоръчват отрано да помислиш за ежедневния си гардероб и внимателно да подбереш аксесоари и парфюми, за да се чувстваш уверен в нужния момент. Усещането за щастие ще ти позволи да бъдеш грижовен и внимателен към любимия човек, но не се напрягай прекалено – това ще стане от само себе си. Интуицията няма да те подведе. Остави всички съмнения и бъди искрен и откровен. Петък е перфектен ден за романтична среща или празнична вечеря.


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02
Бъди внимателен в личните дела и любовта. Слънцето сега се намира в противоположния на твоя зодиакален знак, в сянка - смята се, че това не е време за творчество, а за натрупване на енергия. Не се изразходвай за дреболии, внимателно се отнасяй с другите хора и околния свят. Надеждни проводници на енергия сега могат да бъдат твоите близки - те могат да ти помогнат; това е време за взаимопомощ.


РИБИ 20.02 – 20.03

Опитай се да не се фокусираш върху ангажиментите си към любимия човек. Разбира се, всички взаимоотношения изискват известна степен на саможертва, но не до такава степен, че да вървиш срещу своите чувства и желания. Периодът е подходящ за уреждане на отношенията с партньора. Ако връзката ти трудно може да се нарече идеална, а неразбирателство между вас е започнало да има застрашителни размери, използвай средата на седмицата за укрепване на отношенията. Преди всичко, не се страхувай да направиш първата стъпка, не се страхувай да молиш за прошка, не се страхувай да признаеш, че грешиш - любимият човек ще ти отговори също по добър и искрен начин.

More from View Sofia

More Astro