Следва

Trend report - сребро на ток

Какво ново - eBay кани куп дизайнери за Коледните празници

Очевиден тренд, колаборациите между големи търговци и нашумели дизайнери е почти на прага да се превърне в епидемия, и тогава няма да е така сладко, както досега...

All fashion преди 11 години

Очевиден тренд, колаборациите между големи търговци и нашумели дизайнери е почти на прага да се превърне в епидемия, и тогава няма да е така сладко, както досега.

В случая с eBay това не е толкова притеснително, защото американският гигант е намислил да покани цял отряд от бранша, за да подготви магазина за предстоящите Коледни шопинг офанзиви, освен това му е за първи път.

Billy Reid, Chris Benz, Fallon, Jonathan Adler, Ruffian, Steven Alan и Tibi са великолепната седморка, която е уговорена да подготви eBay за празниците. Става дума за лимитирани мъжки и дамски серии, които са извънредно подходящи за подарък. Дрехи, бижута, аксесоари за път, електроника, декорации за дома, обзавеждане и пр., всички налични в eBay за предстоящите празници в края на годината. Начинанието е наречено "Колективът", и има амбицията повече от 40 артикула да бъдат пуснати в продажба, като цените им съответно ще са 50 до 100 долара, а всеки от седмината дизайнери ще сътвори поне по 5 артикула.

За нас, он-лайн клиентите, продажбата им ще започне на 12 ноември.

More All fashion