Следва

We love - Андрей Пеич на корицата на Vestal Magazine

Trend report - сребро на ток

Влюбихме с в тях, когато ги видяхме върху неземно тънките крака на моделите на Max Mara при представянето на колекция Есен/Зима в Милано през пролетта.

All fashion преди 11 години




Влюбихме с в тях, когато ги видяхме върху неземно тънките крака на моделите на Max Mara при представянето на колекция Есен/Зима в Милано през пролетта.


Постепенно продължихме да се потапяме в магията им, когато им се възхищавахме по сесиите във Vogue през юли и август, т.е. в броевете, които служат точно за това - да се влюбиш и да не можеш да спиш докато не сложиш обекта на желанието в гардероба.


Fall 2012 RTW - Alyona Subbotina, Meadham Kirchhoff, Luisa Bianchin

Заслепението ни се подхранваше от изящния блясък на разновидностите им при толкова много дизайнери, на нисък и средно висок ток, като боти или в съвсем спортен вариант, в комбинация с цвят или в преливането им към злато и бронз. И така до момента, в който преценихме: среброто върху краката е задължително за ранната ни есен, която следва!

Стоят излято, точно като бижу, на босо или с плътен черен чорап. 



Обожаваме ги с черно, или както е при Max Mara - с комбинацията черно-бяло. Носим ги с удоволствие със светъл и тъмен деним, с ултра задължителните есента панталони с дължина поне 5 пръста над глезена /в този случай те задължително са остри и с висок ток, като при Manolo Blahnik. Чифт като този е най-верният приятел във всеки поне малко по-тържествен случай през целия сезон, но също толкова нахално го носим и през деня, на работа или на таен, но важен обяд.



Боготворим ги с бежов шлифер и тънка рокля от трико отдолу. Съчетаваме ги с бяло и сиво и ги пазим... защото са красиви, колкото отдавна обувките ни не са били.

 

More All fashion