Следва

Новите Adidas adiPure 360

We love: Oформящото бельо на Triumph

null

преди 11 години

Секси визия, излъчване и съблазън са нещата, които ни идват на ум, когато разглеждахме eсенната колекцията бельо Shape Sensation на Triumph. То е прекрасно, женствено и удобно и дори за секунди забравихме, че е и моделиращо, нещо което до скоро свързвахме само с пристягане и дискомфорт. 

За щастие, този моделиращ женствени извивки вълшебник разбива всички стереотипи за такова нещо. С авангардни кройки и иновативни материи бельото на Triumph осигурява оптимален комфорт и не само разбива митове, но продължава да създава нови понятия по, разработвайки дори и спортна линия бельо наред с останалите си три основни серии - Cool Sensation, Lovely Sensation, Fabulous Sensation

Спортните серии носят името Tri-action и са изработени от иновативни текстилни материали – изключително меки и бързо съхнещи, а бельото е идеалният избор за спортове с по-сериозно натоварване. Минимализирането на шевовете и ръбовете осигурява абсолютен комфорт при активните движения, а материята създава усещане за свежест.

Е, след като видяхме всичко вече можем спокойно да попитаме - не е ли именно това перфектния баланс между моделиращ ефект, комфорт при носенето и актуалните модни тенденции? 

 

 

More from View Sofia

More