Следва

Осми музикален фестивал „Моцартови празници Правец 2012”

Who is she: 10 любими факта за очарователната модна икона Алекса Чънг

Сигурни сме, че успя да разпознаеш 28-годишната Алекса Чънг - момичето от нашата загадка Who is she?. Настоящ редактор в британския Vogue, ТВ водеща и модел...

People of art преди 11 години

Сигурни сме, че успя да разпознаеш 28-годишната Алекса Чънг - момичето от нашата загадка Who is she?.
Настоящ редактор в британския Vogue, ТВ водеща и модел, Алекса неведнъж е обявявана за най-стилната жена в света.

Ние сме напълно съгласни с това твърдение и ти представяме 10-те ни любими факта за очарователната модна икона:

1. Алекса е израснала в Англия и майка й е англичанка, но екзотичната й красота идва от нейния баща, който е китаец.

2. Кариерата на Алекса като модел стартира на около 16-годишна възраст със сесии в тийн списанията Elle Girl и CosmoGIRL!.

3. През 2006 г. се слага началото на телевизионната кариера на Алекса, когато тя става водеща на музикално предаване в Обединеното Кралство, а по-късно, през 2009 г., напуска британския Channel 4 и страната си и започва да води предавания в музикалния гигант MTV.

4. Винаги сме се чудили как Алекса успява да поддържа стройната си фигура и предполагаме, че се дължи на една (не) малка тайна, която ще издадем и на теб – тя е вегетарианка.

5. В периода от април 2007 г. до юли 2011 г. Алекса има връзка с 3 години по-малкия от нея, забележи името, Алекс Търнър, вокалист на британската инди рок банда Arctic Monkeys, но явно или сходството в имената, или разликата във възрастта е попречила на тази връзка. Или пък може би е нещо друго, кой знае.

6. За емблематичната за Алекса прическа също има обяснение. Тя самата казва, че има големи уши и тънка и рядка коса, затова тази прическата е единственият вариант, скриващ ушите й. „Ако имах по-плътна и гъста коса, щях да си я пусна дълга.”

7. С кого ли мислите би искала да се срещне една модна икона? Отговорът е Барак Обама. Алекса е негова почитателка и казва, че би било готино да се срещнат и разхождат в градината му и че дори би разхождала кучето му.

8. “Кейт Мос от ново поколение” - така New York Times определят феномена в модните среди Алекса Чънг.

9. Не спираме да ти повтаряме колко стилна е Алекса, но не е случайно – тя е получила официално признание за това. През изминалата 2011 г. в рамките на British Fashion Awards тя получава наградата за стил, чийто носител се определя от публиката.

10. Последният любопитен факт, който научихме за Алекса е само от преди няколко дни – тя бе засечена на снимачната площадка на сериала Gossip Girl, в който, доколкото разбрахме, ще играе себе си.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра