Следва

Днес си купихме ... любовен пръстен

Б като Библия, Б като Блог

На такова място ти трябва само един от онези кокетни апартаменти, в които да се скриеш от света, отпускайки се безгрижно на огромна тераса с изглед към голяма част от него. Ето така...

All fashion преди 11 години

Меден месец за един

Чезаре Павезе е казал някога: "Пътуването е брутално. То те принуждава да изгубиш от погледа познатия уют на дома и своите приятели. Постоянно си извън равновесие. Нищо не е твое, с изключение на основните неща - въздух, сън, мечти, море, небе - всички неща, които насочват към отвъдтното или представите ни за него."

На място като Санторини всичко това е налице, а в допълнение ти трябва само един от онези кокетни апартаменти, в които да се скриеш от света, отпускайки се безгрижно на огромна тераса с изглед към голяма част от него. Ето така...










fellt.com

Експериментът възможен 

Признаваме си, харесваме ги! Харесваме банските от две части с ретро-вдъхновени долнища с висока талия, но така и нямахме смелост тази година да си вземем... Едва ли нещо щеше да се промени в живота ни, ако бяхме сложили такъв, но не го направихме, а сме сигурни, че щяхме да го обикнем!





maritsa.co
 

Вертикален град

За седмица в Хонг Конг времето може да се промени няколко пъти от дъждовно до топло и слънчево, но и в двата случая обаче, мисълта ти за града ще е в една и съща посока.

Това, което ще остане непроменено в съзнанието ти със сигурност ще е неповторимо усещане за вертикалното разположение, което градът носи. И как не?












Магическа чанта

Играчка? Кукла? Всъщност....чанта! Уникална чанта! Черен лак под формата на матрьошка, която си е женска стилизирана фигура, каквато е и притежателката й.



easyfashion.blogspot.com


Горчица по залез

Точно по залез слънце, на нечий паркинг, тези убийствени обувки Miu Miu бяха заснети, за да се влюбим в тях! Обичаме ги и не можем да откъснем поглед от блясъка им. Те са хипер момичешки и неносими, но все тая... искаме ги!





thatschic.net


Виж всички от Б като Библия, Б като Блог

More All fashion