Следва

Стрийт стайл в разгара на лятото

Какво ново - Лейди Гага е корицата на септемврийския Vogue

Това, че певицата, която само след пет дни ще стъпи на родна земя, е на корицата на септемврийския брой на модната библия, никак не е случайно...

All fashion преди 11 години

Това, че певицата, която само след пет дни ще стъпи на родна земя, е на корицата на септемврийския брой на модната библия, никак не е случайно. Лейди Гага беше избрана от американския Vogue за тяхно лице на броя точно през септември, когато е ключов месец за модната библия, заради представянето на тенденциите за сезоните есен-зима, за да промотира едновременно с броя и новия си аромат, който пуска на пазара.

С това си решение изданието направи една много умна крачка напред, защото на всички им е ясно какво е влиянието на тази звезда в момента. Само след появата на корицата в интернет, тя беше видяна от 28 млн. души, което говори, че изборът им на певица, което традиционно от изданието не правят, не е бил грешен и ще е напълно успешен.

Всъщност има и друга причина, ние да обичаме тази корица? Тя е доста по- различна от това, което сме свикнали да виждаме от американския Vogue. Пълнометражния образ на Гага е доста голямо отклонение от тъпо усмихнатите лица на знаменитости в близък план, които са се превърнали в задължителни за изданието.

Миналата година честта да позира точно за този брой през годината получи Кейт Мос. Присъствието ѝ успя да напълни половината от 758 страници на медията с реклами, но тази година рекордът е минат, а страниците са цели 916.

 





 

 

More All fashion