Следва

Дизайнери за следене: Isabell de Hillerin и източноевропейкият фолклор

Райне Кикас спечели наградата Premiere Vision и сърцата на Карл Лагерфелд, Рикардо Тиши, Ан Демюлеместер, Раф Симънс и Йоши Ямамото

 Тази година 27-годишната Райне Кикас отнесе наградата на Premiere Vision, както и наградата на публиката на Хиерес, което и спечели 10 000 евро....

All fashion преди 11 години

Докато може да е почти неизвестен в Америка, интернационалният фестивал за мода и фотография, провеждащ се всяка година в Хиерес, Франция, е може би най-престижният от всички. Минали победители са таланти като Виктор и Ролф, Гаспард Юркиевич, Фелипе Оливера Баптиста и Хенри Вибсков.

През последните 20 години Карл Лагерфелд, Рикардо Тиши, Ан Демюлеместер, Раф Симънс, Кати Хорин и най-скорошният Йоши Ямамото, са били жури. За това като спечелиш си е един вид голяма сделка.

Тази година 27-годишната Райне Кикас отнесе наградата на Premiere Vision, както и наградата на публиката на Хиерес, което и спечели 10 000 евро, достъп до материи от Premiere vision плюс възможността да покаже колекцията си на Premiere vision в Ню Йорк.

Още за Райне Кикас чети на страниците на TeenViewSofia.com   тук>>


 

 

More from View Sofia

More All fashion