Следва

Vogue представя: Великите дизайнери

Сиена Милър дебютира като мама

4-седмичната дъщеря на Сиена Милър направи публичния си дебют в Лондон, след като актрисата и половинката й Том Стъридж решиха я разходят из квартала...

People of art преди 11 години

4-седмичната дъщеря на Сиена Милър направи публичния си дебют в Лондон, след като актрисата и половинката й Том Стъридж решиха да разходят своето бебче из квартала.

Уютно сгушена в прегрътките на мама Милър, Марлоу Отолайн Лейнг Стъридж смучеше пръстчето й при първата си среща със света, а на следващия ден вече като малко по-опитна, тя спокойно спеше в количката си Missoni, по време на разходката им.

Сиена Милър и нейният годеник Том Стъридж са заедно от близо година, а през февруари се сгодиха и Сиена публично показаха пръстена, с ослепителен диамант, който е получила от него.



През април актрисата за първи път проговори за бременността си пред британското издание на Vogue, споделяйки че се чувства добре и всичко около бъдещото й дете и се струва много вълнуващо.

През май Сиена демонстрира закръгленото си коремче, докато се наслаждаваха с Том на почивката си в Италия, а малко след това и на рожденния ден на най-добрия приятел на Стъридж - Робърт Патинсън в ресторант на Гордън Рамзи в Лондон, Англия, тя също не скри напредналата бременост.

В началото на юли Сиена роди дъщеричката си Марлоу в Лондон.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра