Следва

Кейт Бланшет пред Marie Claire в 10 ГЕНИАЛНО прости правила за красота

Какво ново - Марая Кери е новият вдъхновител на O.P.I.

След Кейти Пери, Ким Кардашиян, Джъстин Бийбър и цветната хип-хоп принцеса Ники Минаж, този път от O.P.I. отново залагат на хит-воклаистка за...

Nails преди 11 години

Наясно сме със слабостта на марката лакове за нокти O.P.I. към творчески колаборации и затова не се изненадахме от поредната зародила се такава. След Кейти Пери, Ким Кардашиян, Джъстин Бийбър и цветната хип-хоп принцеса Ники Минаж, този път от O.P.I. отново залагат на хит-воклаистка за следващата си линия и този път тя се нарича Марая Кери.

Суперзвездата вече е подписала договор за цели две колекции лакове, като първата от тях ще се появи официално на пазара през януари 2013-та.

Това е голям момент за Кери, която вече работи върху нов албум, а също така очаква да се присъедини и към журито на "American Idol". Марая определено се завръща. А затова как изборът се е спрял точно на нея творческият директор на O.P.I. казва: "Ноктите са част от нейната личност. Ние винаги сме държали знаменитостите, с които работим да имат отношение към тях. Марая е класика, която искаме да изразим. "

Нашите прогнози за цветовете и нюансите, които ще се родят от тази колаборация е, че те ще са ултра-момичешки и вдъхновен от миналото и заглавията на някои от нейните най-известни парчета като Glitter, Rainbow и Butterfly. Това е от нас, пък ще видим дали сме се оказали прави само след няколко месеца.
 

More Nails