Следва

Петте любими парчета на Светльо Витков

Vogue представя: Великите дизайнери

Съвсем скоро ще можеш да видиш едни от най-известните имена в модата, представени през очите на Vogue, в нова поредица от книги

Books преди 11 години

Харесва ни фактът, че от Vogue честичко обичат да ни правят приятни изненади, а сега отново са ни приготвили една за есента.

Съвсем скоро ще можеш да видиш едни от най-известните имена в модата, представени през очите на Vogue, в нова поредица от книги – Vogue за…дизайнерите (Vogue On…Designers).

Серията стартира с четири отделни тома, посветени съответно на Александър Маккуин, Коко Шанел, Елза Шиапарели и Кристиан Диор.




Книгите, които ще бъдат публикувани от Quadrille, са написани от небезизвестните експерти в областта на модата Бронуин Косгрейв, Клоуи Фокс, Джудит Ват и Шарлот Синклер. Всяка книга документира в себе си бляскавата кариера на съответния дизайнер и с текст, и със специална селекция от красиви снимки, взети от богатия и уникален архив на Vogue. Задължително можеш да очакваш снимки от водещи фотографи в модната индустрия – настоящи и минали – от Марио Тестино до Сесил Бийтън.

Поредицата ще бъде на пазара от 13 септември и всяка книга ще струва само 15 паунда. Ние вече нямаме търпение да си я купим.

More Books