Следва

Петъчна доза СЕКС: Антонио, fa caldo!

Who is he: 10 неща, заради които обичаме Колин Фарел

Виждали сме ирландския актьор в най-различни екранни превъплъщения, но в живота винаги играе ролята на лошото момче...

Други преди 11 години

Роденият на 31 май 1976 г. холивудски мачо Колин Фарел е момчето от снимката, която ти показахме в рубриката ни Who is he?. Виждали сме ирландския актьор в най-различни екранни превъплъщения, но в живота винаги играе ролята на лошото момче.

Иска ни се да се бяхме срещнали лично със сексапилния актьор през 2009 г., когато снимаше филм у нас, но не успяхме. Затова пък сега ще те запознаем с любимите ни 10 факта за него.

1. От 12-годишна възраст Колин страда от хронична инсомния и тъй като не е можел да спи, като малък се е измъквал от вкъщи нощем и се е разхождал из родния си Дъблин.

2. Израснал в семейството на футболист, до 15-ата си година чаровният ирландец се е готвел също да стане такъв, но признава, че любовта към чашката е надделяла и е попречила на футболната му кариера.

3. На 19 години Колин Фарел се явява на кастинг за ирландската бой банда Boyzone, но се оказва, че е тотален музикален инвалид.

4. Лошото момче на Холивуд е посещавало и уроци по танци – майка му Рита го е накарала след като и по-големият му брат Иймън се е записал. Брат му го увлича и по актьорството по-късно, за което трябва да сме му благодарни.

5. Освен брат, Колин има и 2 по-големи сестри, като едната от тях, Клодин, в момента е негов личен асистент.

6.
Колин не обича портфейли, защото постоянно ги губи, и предпочита да носи парите си в джоба, стегнати с гумен ластик.

7.
Друго нещо, което ирландецът не обича, е да гледа филмите, в които участва – казва, че това го изнервя.

8. Идолът на Колин Фарел е актьорът Ал Пачино, за когото казва, че е „най-добрият актьор от неговото поколение”. Също така много се радва, че е имал възможността да работи с него.

9. Колин много обича децата и е бил изключително нетърпелив да си има свои. В момента е горд баща на двама сина.

10. През декември 2005 г. постъпва доброволно в рехабилитационна клиника, за да се справи с наркотичната си зависимост, а през следващата година без малко не успява да изтече в публичното пространство негова секс касета, но той завежда дело, с което успява да предотврати това действие.

 

More Други