Следва

Who is she?

Петъчна доза СЕКС: Антонио, fa caldo!

Един мъж на 52, с ръст малко под средния, магнетичен поглед и звезда в много невероятни филми. Верен, но горещ испанец, секси екшън герой, богат, известен и какво ли още не...

Други преди 11 години

Един мъж на 52, с ръст малко под средния, магнетичен поглед и звезда в много невероятни филми. Верен на жена си, но горещ испанец, секси екшън герой, богат, известен и какво ли още не... Да, това е Антонио.... Антонио Бандерас.

Роден на 10 август 1960 в Малага, Испания, Хосе Антонио Домингес Бандерас още от малък е изключително будно дете, растящо в семейството на свободомислещи хора. Първата му детска мечта е да бъде професионален футболист, но когато е на 14 претърпява тежка травма и прекратява активното спортуване, което с днешна дата си е цяло щастие за света и за толкова много жени, които никога не са си мечатли за спортисти, а от години не спират да се прехласват единствено и само по страстния Ел Мариачи от филма "Десперадо" или пък по екзотичния Зоро.

Красив, буен, непредсказуем, мъжествен и много, ама много горещ, той превъплащава мечтата на всяка жена за латино мачо, с който да преживее страстен романс и да се чувства съблазнителка, докато всъщност самата тя е нежно манипулирана и съблазнена. С мирис напомнящ полъха на страстта и с огромен плюс в актива – да, става все по-секси с годините.

Е, блазе й на тази Мелани, че си го е намерила точно такъв и ако заради нея не можем да духнем свещичките с него, то поне можем да му го честитим и то без притеснение... ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Антонио! 

 

 

 

More Други