Следва

Салата с печено пилешко, праскови, козе сирене и орехи

Седмичен хороскоп 13.08 – 19.08

Въпреки заветната за някои хора възраст, лошото момиче на поп музиката никога не се е страхувало от броя на свещичките върху тортата...

Astro преди 11 години

Родена на 16 август 1958 година, след няколко дни Мадона ще навърши точно 54 години.

Въпреки заветната за някои хора възраст, лошото момиче на поп музиката никога не се е страхувало от броя на свещичките върху тортата. Тя продължава да защитава ексцентричния си имидж с действията си и е един от най-активните изпълнители на сцената. Луиза Вероника Чиконе е това, което много хора искат да бъдат. Тя е кралицата и въпреки възрастта, на която е, това остава непроменено!

ОВЕН 21.03 – 20.04


Това е много креативна седмица, когато художници, поети, актьори въплъщават личния си опит в своите най-добри произведения. Вдъхновението няма да те кара дълго да го чакаш! Този период е много подходящ за тайни любовни контакти, срещи под Луната и ясното звездно небе. Разположението на планетите сега предразполага към романтични отношения с елемент на тайнственост, загадъчност, "мистика".


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


Суматохата и суетата ще се настанят в живота ти. Толкова много неща трябва да направиш, но с какво да се заемеш - не е ясно. Колегите и близките ще те теглят в различни посоки, буквално разкъсвайки те, всички се нуждаят от твоята помощ, но ще се намери и някой, на който напротив, ще пречиш и ще бъдеш помолен да стоиш настрани. Ти самият ще предпочиташ да мечтаеш, не знаейки всъщност от какво се нуждаеш. Не са изключени сериозни сблъсъци на интереси и дори малки конфликти. За да приведеш всичко в хармония не трябва да бързаш, необходимо е да действаш в познатия за теб ритъм, решавайки систематично един проблем след друг, докато разрешиш всички.


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


За теб седмицата няма да е лека. Под тежестта на всекидневните грижи и други трудности в живота ти предстои да преосмислиш своето съществуване и да промениш някои възгледи за живота. Вътрешно обновление е необходима и ако не го проведеш съзнателно, това рано или късно ще се случи без твое желание в най-неочакван за теб момент. Внимателно се вгледай в уроците, които животът ще ти даде през тази седмица. Това не са просто житейски приключения - това са ценни съвети за бъдещето. Да ги осмислиш и разбереш ще ти бъде по-лесно в края на седмицата, след което веднага ще можеш да ги използваш в ежедневието си.


РАК 22.06 – 23.07


Събитията ще се развиват благоприятно за теб през тази седмица в любовната сфера. Ще имаш голям късмет в любовта. Самотните може да срещнат човек, който да се превърне за тях в идеалния партньор в продължение на много години. Семейните ще открият нови радости в отношенията и чувствата ще избухнат с нова сила и топлина. По това време, също така е добре да започнеш решаването на въпроси, с които преди не си се осмелявал да се заемеш. Тази седмица ще имаш късмет и ситуацията е благоприятна за постигане на мир без много компромиси.


ЛЪВ 24.07 – 23.08

Очакват те големи промени, които може да бъдат дори трагични. Раздяла с близки хора, смяна на местоживеенето или радикална промяна във възгледите. Единственият начин да преживееш тези събития - е да ги приемеш. Намери в себе си сили да приемеш случващото се около теб. С директен натиск не можеш да преодолееш възникналите пречки и проблеми, трябва да се научиш да се приспособяваш и да търсиш „златната среда”. Не изпадай в крайности, действай с повишено внимание и тогава неприятните събития ще те подминават!


ДЕВА 24.08 – 23.09

Бъди внимателен в личните дела и любовта! Сега си настроен оптимистично и можеш да прекараш добре лятото ако изхвърлиш излишното от главата си, абстрахираш се от проблемите и не се занимаваш с работа по време на почивка (на Девите често им се случва, пътувайки дори към морето да вземат със себе си компютъра и допълнителна работа). Някъде дълбоко в душата си осъзнаваш, че е време да помързелуваш, но все не успяваш. В същото време виновни ще се окажат твоите близки, представляващи близкото обкръжение. Това е време на "комарни конфликти" - много ухапвания, а ползата е малка.


ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


Кавги, конфликти, сблъсък на интереси са възможни тази седмица, но само в случай, че се инатиш и упорито отстояваш позицията си. Въпреки че в действителност за теб това ще е без значение и чуждият поглед за живота няма да те притеснява много. Ако подхождаш с лекотата към разнопосочните възгледи и не зацикляш в определена идеология ще можеш лесно да избегнеш всеки конфликт. Твоето мнение винаги ще остане с теб, без значение какво мислят другите за това. Запазвайки силите си от ненужни борби, ще си в състояние да планираш своите действия и да реализираш плановете си.


СКОРПИОН 24.10 – 22.11


За да постигнеш желаната цел ще ти помогне методът на дребните компромиси. Старай се да отстъпваш лесно, без борба. Агресивният подход в личния живот няма да ти помогне сега. Опитай се да не тормозиш любимия човек, натрапвайки бъдещите си планове, изслушвай и неговите.
Тази седмица звездите ти препоръчват да поседиш на изчистваща диета - това е полезно за всеки представител на знака, независимо от това дали има проблем с теглото. Избери такъв режим, който ти изглежда прост и поносим. Категорична забрана се налага само върху мазната и тежка храна. Останалото е позволено в малки количества.


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Тази седмица е време за активност. Ще получиш точно това, от което се нуждаеш (е, може би малко по-малко, за да имаш желание за повече). Ще бъдеш силен и активен, събужда се творческата енергия на знака Стрелец и може да работиш не само на работното си място, но също така извън града, на екскурзия... Ако имаш лаптоп, той трябва винаги да бъде с теб - може да възникнат нови идеи, които е важно да запишеш и обсъдиш.


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Запази спокойствие на духа! Тази седмица не е необходимо да бъдеш активен, опитвайки се да постигнеш нещо или да промениш предопределения за теб път. Очакват те няколко сериозни и болезнени промени. Необходимо е да ги осъзнаеш и приемеш, тогава промените ще могат хармонично да се впишат в живота ти, а ти ще бъдеш в състояние да живееш в променените условия. Заеми изчаквателна позиция, размишлявай, но не действай. Изчакай докато ситуацията сама се изясни и се нареди по благоприятен за теб начин. Възможно е да получиш съвет свише - той може да дойде като прозрение, или сън.


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

През тези седем дни звездите те съветват да си обърнеш повече внимание. Сега, разбира се, изглеждаш страхотно, но трябва да помислиш и за бъдещето. Не игнорирай превантивните процедури! Ако е възможно посети козметичен салон или се заеми с козметични процедури у дома.
Вечер за предпочитане са тонизиращите вани с морска сол, без допълнителни добавки и ароматизатори. Един такъв седмичен курс значително ще подобри състоянието на кожата ти. За лицето и ръцете са необходими почистващи пилинги и хидратиращи маски.
На закуска хапвай овесени каши, най-добре без захар, но със сезонни плодове.


РИБИ 20.02 – 20.03

Твърде много неща си стоварил на раменете си и в този период често ще се сравняваш с кон, който дърпа каруца, но накъде, за какво и защо - не е ясно. Не приемай нищо излишно - обратното, остави част от проблемите и някои отговорности на другите, а част от парите си на нуждаещите се. Опитай се сега да живееш за себе си. Тази седмица се свързва и с появата на болести, които все още не са явни, затова е важна профилактиката и закаляването на тялото. Заеми се със спорт, диети - всякакъв вид подмладяване и възстановяване на организма.


 

 

More from View Sofia

More Astro