Следва

Филм за модната легенда Даяна Врийланд излиза през септември

Какво носят звездите - Кирстен Дънст и кожените сандали с масивен ток Chloé

Tова лято Кирстен Дънст си има нов любимец. И това не е някой новоизлюпил се Холивудски чаровник, нито е...

All fashion преди 11 години

Tова лято Кирстен Дънст си има нов любимец. И това не е някой новоизлюпил се Холивудски чаровник, нито е колега, който е срещнала на снимачната площадка например, а става въпрос за чифт прекрасни тъмнокафяви обувки Chloé, с които буквално не се разделя.

Актрисата обожава сандалите си с максимално опростена форма, дебел нисък ток и характерни разпознаваеми шевове, които не отричаме са универсални и изглеждат добре всякак.

Кирстен изглежда прекрасно обута в тях, а те са винаги перфектен завършек на романтичните й рокли, дънковите й шорти комбинирани със интересен топ, или пък с вталените джинси.  И независимо дали е на шопинг тур или отива на обяд с приятелките си, тя си ги носи не само с всичко, а и по всяко време. Това всъщност нас не ни учудва чак толкова много, защото обувките наистина са универсално прекрасни и след като видиш снимките ще разбереш и защо.








 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.