Следва

Филм за модната легенда Даяна Врийланд излиза през септември

Какво носят звездите - Кирстен Дънст и кожените сандали с масивен ток Chloé

Tова лято Кирстен Дънст си има нов любимец. И това не е някой новоизлюпил се Холивудски чаровник, нито е...

All fashion преди 11 години

Tова лято Кирстен Дънст си има нов любимец. И това не е някой новоизлюпил се Холивудски чаровник, нито е колега, който е срещнала на снимачната площадка например, а става въпрос за чифт прекрасни тъмнокафяви обувки Chloé, с които буквално не се разделя.

Актрисата обожава сандалите си с максимално опростена форма, дебел нисък ток и характерни разпознаваеми шевове, които не отричаме са универсални и изглеждат добре всякак.

Кирстен изглежда прекрасно обута в тях, а те са винаги перфектен завършек на романтичните й рокли, дънковите й шорти комбинирани със интересен топ, или пък с вталените джинси.  И независимо дали е на шопинг тур или отива на обяд с приятелките си, тя си ги носи не само с всичко, а и по всяко време. Това всъщност нас не ни учудва чак толкова много, защото обувките наистина са универсално прекрасни и след като видиш снимките ще разбереш и защо.








 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.