Следва

Паста с пиле в чуден летен синхрон

ДЕН IX: Спечели козметични продукти от Bourjois

Това е нова инициатива, чрез която ще ти представяме по 10 подаръка в първите две седмици от всеки месец, напълно различни един от друг. 

All About Life преди 11 години

Това е нова инициатива, чрез която ще ти представяме по 10 подаръка в първите две седмици от всеки месец, напълно различни един от друг.

В специално каре Подаръци на месеца всеки ден ще имаш възможност да се регистрираш с email, години, адрес и трите имена за една от десетте страхотни награди, които ще обявяваме от първия работен ден на новия месец до десетия, а в следващите десет работни дни, ще публикуваме имената на спечелилите.

10 подаръка, напълно неочаквани или такива, за които си мечтал, сред които луксозни козметични продукти, ваучери, процедури за разкрасяване, дрехи, незабравим уикенд в хотел, билети за най-страхотните концерти и още - всичко това всеки месец на страниците на ViewSofia за 10 от всички регистрирали се читатели.

Какво трябва да правиш - да следиш ViewSofia всеки ден, където на начална страница в най-дясното каре, ще представяме твоите подаръци.

Вече сме ти разказвали за новите гланцове за устни на Bourjois – Effet 3D Max 8H. Основната съставка е екстрактът от нар, който ни обещава цветна цветна свежест и дълготрайност само с едно нанасяне. С този гланц може да се радваш на безупречен блясък цели 8 часа. Освен това новият възхитителен продукт на козметичната марка притежава успокояващи и регенериращи свойства.

Не бива да забравяш да подчертаеш и погледа си. От 150 години от Bourjois предлагат на жените сенки за очи с копринена текстура и в блестящи цветове. През летния сезон сенките Ombre A Paupieres в розов цвят са прекрасна възможност да подчертаеш погледа си в жизнен нюанс. Ако ги нанесеш с леко влажна четка, ще можеш да се радваш на перлен блясък и интензивен цвят.

За да завършиш бляскавата си визия, ще ти предложим и ефективно решение за твоя маникюр. Вече не е необходимо да ходиш при маникюрист, за да се сдобиеш с професионален маникюр само за няколко секунди. Това може да се случи и в домашни условия с новата серия лакове за нокти на Bourjois – 1 seconde. Подобрената формула и прекрасни плътни цветове обещават мигновен и изящен резултат. Тайната се крие в новата гелообразна текстура в комбинация с ултра прецизна плоска четчица, която с лекота обхваща целия нокът като следва неговите извивки. Резултатът е плътен и наситен цвят, гладки и поддържани нокти.

За да се регистрираш за този от подаръците на месец Август на ViewSofia, напиши мейл със заглавие името на наградата, за която играеш. Изпрати на [email protected] трите си имена, години, местоживеене и точен адрес, плюс телефон и следи дали и какво си спечелил във втората половина на месеца.

За всеки подарък играеш отделно, написвайки името му като заглавие на писмото! 

More from View Sofia

More All About Life