Следва

Закачлива цветната палитра събрана в обувки Louboutin

Копринената риза... Как да я носим сега и в следващите два сезона

Ризата от естествена коприна е точно като кожата на жена - гладка и полупрозрачна, променяща се с времето и...

All fashion преди 11 години

Точно сега, когато сме с една стъпка в есента, а с другата все още ходим боси по плажа, това великолепно създание, наречено копринена риза, влиза в най-прекрасни съчетания, които правят плавен и мелодичен прехода към новия сезон.

Ризата от коприна е точно като кожата на жена - гладка и полупрозрачна, променяща се с времето и климата, но за да остане красива, е много важно до какво се докосва.

Тя има място в гардероба на всяка от нас, но ето няколко красиви примера как точно да я носим от сега до следващото лято и завинаги:

С шорти. Точно сега.



Копринената риза влиза в прекрасна секси лятна форма точно сега, защото най-красивото й съчетаване е с шортите. Чистата коприна без никакви детайли е добър любовник на късите гащи с по-ниска талия, вмъкната в тях, а връзката им можеш да сплотиш още повече с тънък кожен колан, сандали или класичски обувки на висок ток.

Просто - родени един за друг!



И още един класически начин - ризата с повече детайли е акцент. Оставяме я волно да пада върху шортите, които са с пръст по-дълги от нея.

В контраста черно-бяло



Ако е бяла, се носи великолепно с черен панталон, лек и нежен като нея или от хубава вълнена материя. В контрастите между цветовете и материите винаги е имало толкова много красота!



С джинсите


 
Най-простата и в същото време така женска комбинация, която е възможна точно в 3 секунди.

С пола



Винаги! Но най-красива е копринената риза като половинка на полата молив или такава с плисета.

Офис шик






В бизнес стила копринената риза е безгрешна. Тук тя е с дълъг ръкав, цвят, който хамелеонски да се нагажда към всичко в гардероба, а ефирността й е само загадъчен ефект.

Бижутата

 

 

Едри и цветни или фини и нежно, но нека са там, защото копринената риза е самотна без златно колие или едра гривна. Върху тази дреха чудесно изпъкват и голям часовник на ръката или пък чифт прекрасни обеци.

Сезоните

Пролетта и лятото я остави да диша, есента и зимата - я постави в контрасти. Например, копринената риза може да се подава под сако от туид, вълнен пуловер, гладка кожа или такава с косъм.

Убедително, с най-добрите примери около нас, копринената риза ни доказва необходимостта от точно такава дреха върху най-близката закачалка, която чака своя ред винаги, по всяко време.
 

More All fashion