Следва

Лейди Гага се появи с кожено палто ден преди концерта си в София

Три кралици на три корици - Септемврийският Vogue Paris Кейт Мос, Лара Стоун и Дария Вербови

Френският Vogue е едно от последните модни издания, на които предстои да споделят с читателите така важния...

All fashion преди 11 години

Френският Vogue е едно от последните модни издания, на които предстои да споделят с читателите така важния септемврийски брой, а голямото разкритие идва с нов дизайн, затвърждаващ отпечатъка на Емануел Алт върху списанието и изцяло реализиращ гледната й точка.

Септемврийският Vogue Paris има три корици – с Кейт Мос, с Лара Стоун и с Даря Вербови - и трите супер модели са облечени в една и съща рокля, тази на Dolce&Gabbana, и позират на сиво-кафяв фон. Еднакви са гримът и прическите им, но тези характерни лица никога и по никакъв начин не би могъл да сбъркаш. Темата на броя е „черно” и Алт е възложила на Mert&Marcus да заснемат невероятни 64 страници мода.

Семплата визия е част от новия дизайн на изданието и изглежда, че Емануел напоследък е на същата вълна като Еди Слиман, тъй като се предполага, че новият дизайн „ще се върне обратно към този от 60-те и 70-те години”, според WWD. Дали Алт ще се сблъска с модната критика, както Слиман при ребрандирането на YSL, тепърва предстои да разберем, но така или иначе вярваме, че промените винаги водят към нещо добро. 



Що се отнася до съдържанието, в списанието ще има повече пръсъствия на лица, които „отразяват естетиката на Vogue”, както и нови рубрики, включително тази на френската блогърка Гаранс Доре: „две страници със заглавие Настроение (Humeur), съдържащи нейната гледна точка относно теми, засягащи модата, украсени с илюстрации, лично от блогърката.”



Откакто Алт стана главен редактор на Vogue Paris след Карин Ройтфелд, тя често е обект на критики, което е нормално, особено от страна на върлите фенове на Карин. А сега вече списанието ще бъде с нов дизайн, вече това е изцяло „нейното списание” и на нас ни е интересно как ли ще се приеме това от читателите.

Какво е твоето усещане? Намираш ли разлика в новата визия от предишните и с какво ще те спечели броят? Защото ние определено се хванахме за лицата и новите практични рубрики. 
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.