Следва

Днес си купихме... Кожен деним

Лейди Гага се появи с кожено палто ден преди концерта си в София

Световните медии гръмнаха, след като вчера поп-дивата, която тази вечер ще изнесе първия си концерт у нас, напусна хотела си в София облечена в кожено палто...

All fashion преди 11 години

Световните медии гръмнаха, след като вчера поп дивата, която тази вечер ще изнесе първия си концерт у нас, напусна хотела си в София, облечена в кожено палто. Лейди Гага отново разгневи защитниците на животните и имайки предвид лятото и температурите, които са навън в мoмента, тя явно умишлено целеше точно това.

Коженото палто, с което певицата се появи, е Hermes и това е вторият й тоалет с тази марка, който тя облича откакто е у нас. Това е и второто палто, което предизвика такъв отзвук в медиите. Първият път беше, когато преди време дивата облече розова кожена одежда пак на фреския бранд и веднага бе атакувана от природозащитната организация ПЕТА, призована да не облича повече подобни дрехи. 

Дали това е един много добре обмислен ПР ход от страна на световната изпълнителка или просто солидна реклама на Hermes, факт е, че предизвиква и публика, и медии, където й да се появи.

А довечера пък ще я гледаме на живо в зала Арена Армеец.



А ето и как посрещнахме звездата на летището в София>>
Лейди Гага и феновете. Фоторепортаж от пристигането на певицата в София
 

More All fashion