Следва

Тризначките Вяра, Надежда и Любов в Гага стил. Коя бие другите две по точки?

Клинт Истууд и Харисън Форд преговарят за "Непобедимите 3"

Втората част на поредицата, която беше снимана от части у нас, тръгва по кината на 24 август...

Movies & TV преди 11 години

След като тридесетите летни олимпийски игри приключиха дойде ред и за нови страсти в Лондон. 

Три дни след края им се състоя дългоочакваната премиера на лентата "Непобедимите 2". Сред звездите, които минаха по червения килим, бяха Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам и Долф Лундгрен. Mножество феновете се стекоха да видят любимците си, а филмът, който от части беше сниман у нас, ще е по кината на 24 август.

Лентата, която събира лошите момчета на Холивуд - Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, разказва за това как звездните партньори ще търсят виновниците за смъртта на техния ментор и отново са изправени пред безброй препятствия по пътя към справедливостта. Жаждата им за отмъщение ги отвежда във враждебна територия, където шансовете не са съвсем на тяхна страна.

По време на премиерата стана ясно, че холивудските легенди Клинт Истууд и Харисън Форд също преговарят за участие в супер екшъна “Непобедимите 3”, съобщава “Контактмюзик”. Ако се договорят, те ще се присъединят към екипа от суперзвезди. Добрата новина е, че не е изключено продукцията пак да се снима в България.



Сталоун обаче още не може да преживее смъртта на каскадьора, който загина по време на снимките на “Непобедимите 2” у нас, съобщи Би Би Си. Той е съавтор на сценария на първите два филма от поредицата и изпълнител на главната роля. Режисьор е и на първата лента.

При една от каскадите, снимани край язовир “Огняново” край София, в края на октомври м.г. тежко пострадаха двама каскадьори. Единият - Кун Ли, не можа да бъде спасен. “За екипа е много трудно да преживее тази трагедия”, заяви Сталоун на премиерата на лентата в Лондон.

 

More Movies & TV