Следва

Who is she?

Who is she: 10 любими факта за Кристина Агилера

Излишно е да ти изброяваме наградите, които Кристина Мария Агилера, по-известна само като...

Други преди 11 години

Излишно е да ти изброяваме наградите, които Кристина Мария Агилера, по-известна само като Кристина Агилера, някога е печелила, защото всички знаем, че са много и има защо. Всъщност именно русокосата певица е момичето, което ти показахме в рубриката ни Who is she?.

Кристина е родена на 18 декември 1980 г. и още от ранна детска възраст омагьосва всички около себе си с прекрасния си мощен глас. Днес ти представяме 10-те ни любими факта за нея с надеждата, че и ти я харесваш също толкова, колкото и ние.


1.
Кристина има ирландски и еквадорски корени, като последното я подтиква да издаде албум с песни на испански език, макар да не говори езика перфектно.

2. Още като дете Кристина Агилера е изпълнявала националния химн на множество спортни събития.

3. Един от най-важните моменти в живота й е участието й в популярното ТВ шоу The Mickey Mouse Club на 12-годишна възраст, което дава старт на кариерата и на не по-малко популярните Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк, а по това време Кристина получава прякора Diva.

4. През лятото на 2003 г. Джъстин и Кристина правят съвместното си турне Justified/Stripped, което след това печели две награди за най-добро турне.

5.
В периода 2005-2011 г. Кристина е омъжена за продуцента Джордан Бретман, от когото има син.

6. Дарява по-голямата част от сватбените си подаръци за благотворителност в помощ на пострадалите от урагана Катрина.

7. Кристина има 5 татуировки: „Xtina” отзад на врата си; една над лявото си бедро; една на лявата си китка; „Te Amo Siempre” на левия си лакът и стих от псалм на иврит на кръста си, който означава „Принадлежа на любимия си и той ми принадлежи”.

8. Въпреки че има естествено сини очи, Кристина Агилера допълнително носи сини лещи.

9.
Кристина казва, че е много добра на видео игри: „Понякога хората ми идват на гости, след като сме били някъде, само за да се опитат да бият рекордите ми, но не успяват.”

10. През тази година очакваме нов албум от Кристина Агилера, но официална дата за издаването му все още няма. През този месец обаче очакваме първия сингъл от него.

 

More Други