Следва

Клъч в цвят фуксия

Есен-зима 2012/13. Любимо от топ тенденциите на новия сезон - част 1

На прага на есента, когато най-доброто от новия моден сезон тепърва предстои, някак много по-лесно приемаме...

All fashion преди 11 години

На прага на есента, когато най-доброто от новия моден сезон тепърва предстои, някак много по-лесно приемаме мисълта за отминаващото лято. Без драма, без тъга, защото погледите са вече там - в красивия, пълен с нови преживявания месец септември.

Всичко за топ тенденциите на есен-зима 2012/13, идеи за това как да ги носим и предложения за първи шопинг инвестиции е приготвил екипът ни за следващата седмица.

Но, за да е плавен преходът от лятото в есента, днес и утре само ще подскажем за 13-те най-силни тренда на сезона с кратко представяне и най-добрите дизайнерски примери.

Ето ги и тях, разделени в две части:

#1 Черна кожа

Тази тенденция е в изобилие. Кожата - от гладка и лачена до такава с релеф, е завладяла всеки елемент от гардероба, но любими си остават мантата, роклите и панталоните. 


Celine


Fendi

#2 Скъсени панталони

Дължината на панталона, който тази есен има главна роля, се вдига с няколко сантиметра нагоре и стига точно до глезена или малко над него. Носи се чудесно с издължено сако, висок ток и плътен чорап.


Bottega Veneta


Chanel


Marc Jacobs

#3 Максимализъм

Повечето е повече. Винаги. Разкошът от материи, пластове дрехи и много, много бродерии в комбинация с бляскави украшения като детайли е едно от голямите предизвикателство на есента. 


Balmain


Prada

#4 Кожа с косъм в ярки цветове

Това не е просто кожа с косъм, а пъстра, неонова, ярка. Шареният косъм е новата мания на есен-зима 2012/13.


Giorgio Armani


Celine


Moschino

#5 Мъжко момиче

Тя е по-женствена от всякога, но използва максимално елементите от мъжкия гардероб. Тенденцията на мъжките момичета виждаме в костюмите от сако и панталон и обикновено се съчетава чудесно със силен грим и висок ток. 


Sonia Rykiel


Vivienne Westwood

#6 Милитъри

Офицерски сака, пагони по палтата, маслено зелено или моряшко тъмносиньо - всичко това и накуп изглежда прекрасно в женския гардероб. 


Altuzarra


Victoria Beckham


Burberry Prorsum
 
Следват още 7 от топ тенденциите на есен-зима 2012/13, чети утре, петък...
 

More from View Sofia

More All fashion