Следва

Lunchtime shopping - Островърхи с деколте

Какво ново - Narciso Rodriguez е новият моден консултант в BANANA Republic

Дизайнерът ще има по-скоро консултативна роля в компанията, където заедно с креативния директор на бранда...

All fashion преди 11 години

Американският гигант BANANA Republic ще внесе творческа свежест в колекциите си съвсем скоро, обявявайки сътрудничеството си с Narciso Rodriguez.

Дизайнерът ще има по-скоро консултативна роля в компанията, където заедно с креативния директор на бранда Саймън Нийн ще се допълват с идеи.

Родригес, сред чиито почитатели са Сара Джесика Паркър, Рейчъл Уайз и Мишел Обама, е известен с чистите си, архитектурни и модерни силуети. И два пъти е печелил наградата на Американския моден съвет за най-добър дизайнер на дамска мода.

Нарцисо Родригес ще продължи да твори за собствения си лейбъл, който наскоро бе разширен с колекция обувки, и ще видим новите му създания за пролетта по време на седмицата на модата в Ню Йорк през септември.

Дизайнерът е и автор на лимитирана модна линия, вдъхновена от магията на Истанбул, за Kohl’s, която ще ни покаже тази есен.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.