Следва

Прегръдка от нежност 3.1 Phillip Lim

На нова ретро вълна, или есенната колекция на Betty Barclay

Чувство за нежна трансформация лъха от новата колекция на Betty Barclay, в която забелязваме ясни ретро...

All fashion преди 11 години

Чувство за нежна трансформация лъха от новата колекция на Betty Barclay, в която забелязваме ясни ретро препратки от изминалите десетилетия в щампи и кройки.

Харесва ни как тази зима силуетът става изчистен и по-женствен, а моделите са с елементи от традиционния брит-шик и бохемския стил.

Отделните елементи от дамския гардероб търпят промени, заради които ни стават силно любими. 

Якетата са с нови къси дължини, подобни на квадрат, които са алтернативата на блейзърите, а панталоните са скъсени (силна есенна тенденция). 

Роклите
претърпяват пълна промяна. Независимо от това дали са в A-силует или са разкроени, дължината им е в 54см. Без значение от модели.

Блузите също доминират като силен елемент в тази колекция, като можем да ги видим във всички разновидности от вълна или памук. 

Прекрасно е да открием принтове като каре, райе, леопардови и питонови шарки, които много ни се носят точно сега почти върху всичко, но само по едно на ден. 

Като цяло колекцията е спокойна и в тон с есента, а ние с удоволствие бихме попълнили списъка за предстоящия шопинг с едно късо яке и с панталона с ръбове в каре, който чудесно оформя бедрата. 

Виж за какво говорим: 
















 

More from View Sofia

More All fashion