Следва

Безцветният педикюр - вълшебният невидим герой

Как го прави тя - Наталия Водянова

Супер моделът, известен с историята си, подобна на тази на Пепеляшка, е на корицата на руския Vogue, за...

Body преди 11 години

Супер моделът, известен с историята си, подобна на тази на Пепеляшка, е на корицата на руския Vogue, за пореден път, в броя за месец септември.

Сред любимите корици с Наталия списанието публикува и любимите моменти от срещите си с нея през годините от 2003-та до днес. В тях моделът разказва за кариерата и живота си след нея, който се променя коренно, за преживяването да търсиш успяха си в чужда страна без да знаеш езика, за това какво се случва backstage и колко слаба трябва да е една моделка всъщност.

Наталия, която днес е половинката на един от най-богатите наследници в света на модата (Антоан Арно) и бивша съпруга на английски лорд, идва от бедно руско семейство, но с упоритост и смелост, без да знае френски, нито английски, заминава за Париж и тръгва по кастинги от сутрин до вечер, явява се дори на места, където познаването на чужд език е било задължително условие, просто защото човек никога не бива да се отказва. 

Някои от най-силните корици на руската Пепеляшка за Vogue Русия следвата надолу:


Февруари


Март, 2008-ма



Ноември, 2009


Септемрви, 2010

През годините Наталия е споделяла много лични истории в различни медии, една от тях е от опита й като модел. "Веднъж, казва тя, не ме одобриха за ревю, заради два сантиметра, които трябваше да сваля от себе си. Тогава бях 52 килограма, а съм висока 1.77 см, колко по-слаба трябваше да бъда?! Казах на агенцията, че изискват не модели, а болни хора, и не бива да подкрепят това." За щастие Наталия не е сред твърде слабите представителки на модата, но е винаги в невероятно добра форма.


фотография: Стивън Мейзъл, Vogue Италия

За това как поддържа фигурата си, макар и родила 3 прекрасни деца, Водянова, не крие, че спазва диета, но се лишава само от храни, които не са подходящи за нея, следвайки прочутия режим на хранене според кръвната група. Въпреки това, не може без кафето, което консумира в разумните количества.


фотография: Стивън Мейзъл, Vogue Италия 

Относно грима моделът предпочитаи семплия натурален макияж с акцент на скулите. Ружът, според нея, е задължителен елемент, който придава изключително красив, здравословен вид на лицето.

Наталия обожава спа терапиите и когато е у дома, не пропуска посещение в традиционните руски бани, но истинският релакс за нея е тогава, когато прекарва време с децата си и мъжа, когото обича.

Най-голямата тайна за красотата на една жена, казва Наталия, се крие в мъжа до нея. Няма по-красиво създание от обичаното.
 

More Body