Следва

Who is she?

Петъчна доза СЕКС: Робин ван Перси

Блестящ, смел и чувствен...

Други преди 11 години

Името му е Робин ван Перси и през последните дни няма как да не си го чувал дори и ако не се интересуваш от футбол.

29-годишният холандец, който беше купен за 24 милиона паунда, е първият играч от 32 години насам, който премина от "Арсенал" в "Манчестър юнайтед" и с това си решение направо срина интернет-форумите от противиречиви мнения.

Голмайсторът на Висшата лига, който подписа договор за четири години с Юнайтед беше наречен с много имена след постъпката си, но най-крайни останаха прозвищата му предател от едната страна и момчето, което последва сърцето си от друга. За нас обаче, тези факти са без значение, защото тук в редакцията ни си имаме едно много по лично и различно отношение към футболистите. 

И затова впечатлени от смелостта на действията му, ние получихме горещо вдъхновение за нашата петъчна доза СЕКС, а после прочетохме и биографията му и направо се разтопихме от кеф. Оказа се, че в нея присъстват още толкова вълнуващи и интересни факти освен този, че няма как да не ти ги споделим. 



Като за начало можем да започнем с това, че бащата на Ван Перси е скулптор, а майка му е художничка, така че едва ли те някога са си представяли, че синът им ще е просто един централен нападател. Виж крило си е къде къде по екстравагантно и типично за такова семейство на изкуството, защото така си футболист за специални моменти и за хубави голове. Артист на футболното игрище.

Животът на Ван Перси винаги е бил интересен, макар понякога това да не е водело до нищо добро. Като например 14-дневният арест, който му бил наложен, след като една холандска победителка в конкурс за красота твърдяла, че футболистът я е изнасилил в хотелска стая. След това обвинение той прекарва две седмици в ареста, но имиджа му на много лошо момче бързо се срива, след като обвиненията срещу него са напълно свалени. 

Е, как няма да са свалени, самите ние си признаваме, че бихме свалили всичко заради него. Защото като се замислим необузданата му природа и трудно разбираемите му и нелогични действия, са всъщност нещото, което ни гъделичка. Нещото, което ни кара да искаме да го гледаме още и още. Харесваме  мистериозното му минало, харесваме увереността му да прави нещата, които харесва, въпреки коментарите, които ще предизвка, харесва ни това, че е спокоен и дори малко хладен... възбужда любопитсвото ни и ни кара да го желаем. Признаваме си го!
 

More Други