Следва

Най-елегантното русо! 10 холивудски блондинки в перфектните нюанси

Безцветният педикюр - вълшебният невидим герой

Невидим, но ефектен. Като грима, който не забелязваш, но имаш усещането, че е там - придал една особена...

Nails преди 11 години

Невидим, но ефектен. Като грима, който не забелязваш, но имаш усещането, че е там - придал една особена натуралната прелест на лицето, заради която нищо не искаш да добавиш, махнеш или промениш.

Същото се отнася и за педикюр, който не привлича погледа от километри, но увлича да го наблюдаваш, който би се съчетал с всеки цвят, тен и обувка.

Почти в края на лятото, като почивка от пастелите, червеното, неоновото и яркото, избираме да носим безцветния, с лек гланцов блясък лак за нокти до последния обут сандал.

И е толкова красиво, че дори модата му се възхищава - при почти всички, от Prada до Ralph Lauren, го видяхме в ревютата за сезон Пролет/Лято 2012.

За целта: Добре поддържаните ходила и нокти са просто задължителни. Подходящ крем може да освежи и релаксира стъпалата.



L'occitane
крем за ходила, с лекото изстудяващо действие на лавандулата в него и маслото от ший, правят кожата нежна и ароматизирана. Цената му е около 20 лева за 30 мл.

Лакът пък може да е от любима марка. Безцветни версии и топ лакове имат всички, ще останеш доволна особено от MAC Over Lacquer Finition, около 27 лева, CND Sapphire Sparkle Effect с лек сапфирен ефект, който е около 18 лева, или Dior Vernis от по-високия клас за около 46 лева.
 

More Nails