Следва

Понеделник, 20 август

Седмичен ХОРОСКОП - 20 - 26 август

Тя е секси, но не заради ролята си на мъжемелачката Саманта Джоунс в "Сексът и Градът". Ким Катрал, която...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако не си доволен от своя семеен или любовен живот, не се надявай, че врачки и гадателки са способни да коригират тази ситуация. Те ще ти кажат, че някой друг е виновен. Но в действителност, причината се крие в теб. Може сам да я потърсиш, въпреки, че да мечтаеш е много по-приятно, отколкото да реализираш мечтите си. Ако искаш околните да те обичат, за начало обикни себе си. Добре поддържаната външност, модното облекло и съблюдаването на всички хигиенни норми и правила ще те издигнат в очите на потенциалната втора половинка. А думите "нека да ме обичат, такъв, какъвто съм" трябва да забравиш!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ще се наложи да се бориш за топло място под слънцето, животът ти е изпълнен с приключения и премеждия, но ти си в състояние да преодолееш едните и да се справиш с другите. От теб се изисква усърдие и трепетно отношение към въпросите с материален характер. Необходимо е да преразгледаш бюджета си, да намалиш разходите си. Финансовото ти положение за сега е стабилно, но се опитай да не влизаш в дългове и да не правиш излишни разходи. Краят на седмицата ще ти донесе успех и ще бъдеш в състояние да се справиш с всички проблеми, които са се появили в началото на периода.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Погрижи се за себе си. През тази седмица може да приведеш в ред лицето, ръцете, краката, да се заемеш с косата си. Ако решиш да се сложиш на диета - резултатите ще са просто зашеметяващи. Направи си програма и я следвай стриктно! Консултацията със специалист не е задължителна, може да се справиш и със собствени сили.

РАК 22.06 – 23.07

Предстои ти да се ориентираш в своите емоции и чувства, но трябва да го направиш самостоятелно, без странична помощ, тъй като малко хора могат да ти помогнат по този въпрос. Чуждите съвети - само ще те отдалечават от разбирането на себе си. Прекарай време в уединение и ще откриеш в себе си нови източници на сила и вдъхновение, което ще ти позволи да се върнеш към живота и с настойчивост да се заемеш с работата си. В средата на седмицата имаш шанс да покажеш най-доброто от себе си в работа, да получиш одобрение от шефа и финансово възнаграждение.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ще почувстваш загуба, празнота вътре в себе си, което е предизвикано от неблагоприятни събития в личния ти живот, но си склонен да преувеличаваш ситуацията. Пътуване ще ти помогне да се отпуснеш и да превключиш на друг ритъм, настроението ти от само себе си ще се повдигне, а негативните спомени ще останат в миналото. През втората половина на седмицата е възможен сблъсък на интереси, дори кавга. Опитай се да не се застояваш дълго на едно място, тъй като през този период привличаш към себе си различни негативни събития.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Действията ти може да се разминават с твоите желания, а такава двойна позиция не носи нито положителен резултат, нито морално удовлетворение. Не трябва да влизаш в противоречие с себе си и да действаш в дисхармония със своите желания и чувства – това няма да доведе до нищо. Предстои ти да се научиш да постигаш хармония със себе си и външния свят. Само в този случай ще бъдеш продуктивен и резултатен, а работата ще ти доставя удоволствие. Не се опитвай да действаш в опозиция или чрез сила!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Събитията през тази седмица ще бъдат свързани предимно с емоционалната сфера. Пролетен порив ще докосне душата ти. В този момент не е трудно да се влюбиш, но за съжаление взаимност и семейно щастие тази седмица няма да намериш. Затова периодът е подходящ да се заемеш със себе си, да прочетеш интересна книга, да си направиш самоанализ, или просто да отделиш време за себе си. В тези дни ще ти се отдава добре обучението, както и демонстрацията на собствени умения. Може да разчиташ на повишение.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Това е време за импресионистите, време за ярка светлина, желание за по-естествени впечатления и стремеж да се откъснеш от стереотипите и догмите. Ето защо всичко, което те сковава, което води до рутина, задържа естествените импулси - сега ще отпадне. Може да реагираш агресивно на заробващи условия за тялото и душата. В този момент ще се опитваш да преодолееш негативното стечение на обстоятелства, да се измъкнеш от черен период в живота си, ако има такъв. Следователно, този промеждутък е време за реформи, иновации. Вслушай се във вътрешния си глас, не действай в противоречие с естествените си желания, не сдържай импулсите си!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Сърцето ти тази седмица може да покапризничи. Звездите ти препоръчват да обърнеш специално внимание на профилактиката. Необходимо е да намалиш нивото на нервно-психическото напрежение, по-често да казваш „обичам те” на своите близки и на самия себе си. Поддържай активен начин на живот – подходящи са закаляващи процедури: контрастен душ, ходене бос, посещаване на бани и сауни - изборът е огромен и всеки може да открие това, което му харесва.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Седмицата се свързва със загуби и разочарования от себе си и целия свят. Може да станеш жертва на чужд заговор или просто предмет на клевета. В личен план се наблюдава негативна вълна, възможно скъсване, раздяла, ако не физическа, духовна - когато ще престанеш да се разбираш с партньора си и няма да има за какво да си говорите. Усещането за безнадеждност, самота може да преобладава, но подобно на всяко събитие в живота – това е временен период. Достатъчно е само внимателно да се огледаш и ще откриеш, че в живота ти има и място за радост.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

За твоя знак това е великолепно и наситено време, когато, преодолявайки препятствия, се движиш напред. Възможно е някаква обида или спор да те накара да предприемеш редица стъпки, които да променят равномерния ход на живота. Като цяло ще се чувстваш великолепно, лежейки на дивана, гледайки телевизия и лениво отпивайки от чаша със студена напитка, но сега непременно някой ще дойде да те обезпокои, да те оживи и накара да действаш. Този период е свързан и с фанатична загриженост относно въплъщаването на някоя идея или подготовка на нов период в живота. Това е огнен период, когато залагаш всичко, което имаш в джоба си, в ума и в душата. Това е благоприятен период за екскурзии, туристически пътувания и командировки. Благодарение на твоята упоритост, проблемите ще се решават лесно, но ако малко закъснееш, веднага ще видиш, че вече друг човек седи на твоето място или е въплътил твоите намерения. Сега не трябва да се колебаеш, трябва да действаш!

РИБИ 20.02 – 20.03

През този период трябва редовно да си напомняш, че сънят - не е лукс, а необходимо условие за добро самочувствие и блестящ външен вид. И не си търси оправдания, че спешно трябва да свършиш милион неща наведнъж, икономисай време от нещо друго, но не и от сън. Понякога трябва да дадеш на околните да разберат, че не си „златната рибка”, изпълняваща всякакви желания.
 




Тя е секси, но не заради ролята си на мъжемелачката Саманта Джоунс в "Сексът и Градът". Ким Катрал, която е родена на 21 август и на тази дата ще навърши 56 години, може да не е актриса с шеметна кариера, но нейното силно присъствие на екран привлича като магнит.  

Катрал е зодия Лъв, англичанка, израстнала в Канада, тя живее в Ню Йорк от много млада, омагьосана като милиони от магията на града, който никога не спи, помогнал й да влезе в образа на успялата, заклета нюйоркчанка с много сексуални връзки в един от най-успешните сериали на всички времена.

More Astro