Седмичен ХОРОСКОП - 20 - 26 август

18-08-2012 Текст: ViewSofia Фотография: HBO
Добави коментар

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако не си доволен от своя семеен или любовен живот, не се надявай, че врачки и гадателки са способни да коригират тази ситуация. Те ще ти кажат, че някой друг е виновен. Но в действителност, причината се крие в теб. Може сам да я потърсиш, въпреки, че да мечтаеш е много по-приятно, отколкото да реализираш мечтите си. Ако искаш околните да те обичат, за начало обикни себе си. Добре поддържаната външност, модното облекло и съблюдаването на всички хигиенни норми и правила ще те издигнат в очите на потенциалната втора половинка. А думите "нека да ме обичат, такъв, какъвто съм" трябва да забравиш!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ще се наложи да се бориш за топло място под слънцето, животът ти е изпълнен с приключения и премеждия, но ти си в състояние да преодолееш едните и да се справиш с другите. От теб се изисква усърдие и трепетно отношение към въпросите с материален характер. Необходимо е да преразгледаш бюджета си, да намалиш разходите си. Финансовото ти положение за сега е стабилно, но се опитай да не влизаш в дългове и да не правиш излишни разходи. Краят на седмицата ще ти донесе успех и ще бъдеш в състояние да се справиш с всички проблеми, които са се появили в началото на периода.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Погрижи се за себе си. През тази седмица може да приведеш в ред лицето, ръцете, краката, да се заемеш с косата си. Ако решиш да се сложиш на диета - резултатите ще са просто зашеметяващи. Направи си програма и я следвай стриктно! Консултацията със специалист не е задължителна, може да се справиш и със собствени сили.

РАК 22.06 – 23.07

Предстои ти да се ориентираш в своите емоции и чувства, но трябва да го направиш самостоятелно, без странична помощ, тъй като малко хора могат да ти помогнат по този въпрос. Чуждите съвети - само ще те отдалечават от разбирането на себе си. Прекарай време в уединение и ще откриеш в себе си нови източници на сила и вдъхновение, което ще ти позволи да се върнеш към живота и с настойчивост да се заемеш с работата си. В средата на седмицата имаш шанс да покажеш най-доброто от себе си в работа, да получиш одобрение от шефа и финансово възнаграждение.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ще почувстваш загуба, празнота вътре в себе си, което е предизвикано от неблагоприятни събития в личния ти живот, но си склонен да преувеличаваш ситуацията. Пътуване ще ти помогне да се отпуснеш и да превключиш на друг ритъм, настроението ти от само себе си ще се повдигне, а негативните спомени ще останат в миналото. През втората половина на седмицата е възможен сблъсък на интереси, дори кавга. Опитай се да не се застояваш дълго на едно място, тъй като през този период привличаш към себе си различни негативни събития.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Действията ти може да се разминават с твоите желания, а такава двойна позиция не носи нито положителен резултат, нито морално удовлетворение. Не трябва да влизаш в противоречие с себе си и да действаш в дисхармония със своите желания и чувства – това няма да доведе до нищо. Предстои ти да се научиш да постигаш хармония със себе си и външния свят. Само в този случай ще бъдеш продуктивен и резултатен, а работата ще ти доставя удоволствие. Не се опитвай да действаш в опозиция или чрез сила!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Събитията през тази седмица ще бъдат свързани предимно с емоционалната сфера. Пролетен порив ще докосне душата ти. В този момент не е трудно да се влюбиш, но за съжаление взаимност и семейно щастие тази седмица няма да намериш. Затова периодът е подходящ да се заемеш със себе си, да прочетеш интересна книга, да си направиш самоанализ, или просто да отделиш време за себе си. В тези дни ще ти се отдава добре обучението, както и демонстрацията на собствени умения. Може да разчиташ на повишение.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Това е време за импресионистите, време за ярка светлина, желание за по-естествени впечатления и стремеж да се откъснеш от стереотипите и догмите. Ето защо всичко, което те сковава, което води до рутина, задържа естествените импулси - сега ще отпадне. Може да реагираш агресивно на заробващи условия за тялото и душата. В този момент ще се опитваш да преодолееш негативното стечение на обстоятелства, да се измъкнеш от черен период в живота си, ако има такъв. Следователно, този промеждутък е време за реформи, иновации. Вслушай се във вътрешния си глас, не действай в противоречие с естествените си желания, не сдържай импулсите си!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Сърцето ти тази седмица може да покапризничи. Звездите ти препоръчват да обърнеш специално внимание на профилактиката. Необходимо е да намалиш нивото на нервно-психическото напрежение, по-често да казваш „обичам те” на своите близки и на самия себе си. Поддържай активен начин на живот – подходящи са закаляващи процедури: контрастен душ, ходене бос, посещаване на бани и сауни - изборът е огромен и всеки може да открие това, което му харесва.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Седмицата се свързва със загуби и разочарования от себе си и целия свят. Може да станеш жертва на чужд заговор или просто предмет на клевета. В личен план се наблюдава негативна вълна, възможно скъсване, раздяла, ако не физическа, духовна - когато ще престанеш да се разбираш с партньора си и няма да има за какво да си говорите. Усещането за безнадеждност, самота може да преобладава, но подобно на всяко събитие в живота – това е временен период. Достатъчно е само внимателно да се огледаш и ще откриеш, че в живота ти има и място за радост.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

За твоя знак това е великолепно и наситено време, когато, преодолявайки препятствия, се движиш напред. Възможно е някаква обида или спор да те накара да предприемеш редица стъпки, които да променят равномерния ход на живота. Като цяло ще се чувстваш великолепно, лежейки на дивана, гледайки телевизия и лениво отпивайки от чаша със студена напитка, но сега непременно някой ще дойде да те обезпокои, да те оживи и накара да действаш. Този период е свързан и с фанатична загриженост относно въплъщаването на някоя идея или подготовка на нов период в живота. Това е огнен период, когато залагаш всичко, което имаш в джоба си, в ума и в душата. Това е благоприятен период за екскурзии, туристически пътувания и командировки. Благодарение на твоята упоритост, проблемите ще се решават лесно, но ако малко закъснееш, веднага ще видиш, че вече друг човек седи на твоето място или е въплътил твоите намерения. Сега не трябва да се колебаеш, трябва да действаш!

РИБИ 20.02 – 20.03

През този период трябва редовно да си напомняш, че сънят - не е лукс, а необходимо условие за добро самочувствие и блестящ външен вид. И не си търси оправдания, че спешно трябва да свършиш милион неща наведнъж, икономисай време от нещо друго, но не и от сън. Понякога трябва да дадеш на околните да разберат, че не си „златната рибка”, изпълняваща всякакви желания.
 
Тя е секси, но не заради ролята си на мъжемелачката Саманта Джоунс в "Сексът и Градът". Ким Катрал, която е родена на 21 август и на тази дата ще навърши 56 години, може да не е актриса с шеметна кариера, но нейното силно присъствие на екран привлича като магнит.  

Катрал е зодия Лъв, англичанка, израстнала в Канада, тя живее в Ню Йорк от много млада, омагьосана като милиони от магията на града, който никога не спи, помогнал й да влезе в образа на успялата, заклета нюйоркчанка с много сексуални връзки в един от най-успешните сериали на всички времена.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Bubble Bed Sensation

Виж още
Bubble Bed Sensation

Жълт бутон

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Виж още