Shy FX се присъединява към ОN!FEST 2012

Ветеранът в смесването на рага вибрациите с танцувален дръм енд бейс идва за партито „HMSU Класика” заедно с LTJ BUKEM и GRIDLOK...

 

Shy FX е третият специален гост, заедно с LTJ Bukem и Gridlok на ON-партито “HMSU Класика”, което ще открие ON! Fest 2012 на 21 септември (петък) в Зала 5 на Inter Expo Center.

Ветеранът в смесването на рага вибрациите с танцувален дръм енд бейс е вече над 20 години сред водещите имена в световната бас музика както на мейнстрийм сцената, така и в ъндърграунда.

Изгрял с рага-джънгъл красиката Original Nuttah (feat. UK Apache), още с първите си издания за London Records, EMI и Warner той достига челни места в класациите с хитове, като Shake Your Body, Don’t Wanna Know, Murderation, The Message, Everyday и Feelings. От самото начало на кариерата си Shy FX осъществява десетки успешни съвместни проекти с ключови артисти на британската музикална сцена, като Apache, Kele Le Roc, Jenna G, T-Power, Elisabeth Troy, Top Cat, Boy Better Know, както и ремикси за Lily Allen, Skream, Plan B, Adam F и др. Рядко се среща някое от парчетата му да има под 1 милион гледания в youtube, а последният хит Light Up (The World) с Yasmin и Ms Dynamite, определено се превърна в една от най-успешните му колаборации изобщо.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.