Следва

Who is she?

Who is she: 10 любими факта за Виктория Бекъм

Tя е английска поп певица, модна икона, дизайнерка и бизнес дама. Става известна като член на на популярната...

Други преди 11 години

Tя е английска поп певица, модна икона, дизайнерка и бизнес дама. Става известна като член на популярната в края на 1990-те група „Spice Girls“, където е наречена Пош Спайс, но днес се занимава главно със съпруга си Дейвид Бекъм, четирите си деца и кариерата си на дизайнер.

Виктория Бекъм съвсем заслужено е определяна като фешън икона, а през годините личният й стил е в непрекъснат прогрес.

Какво още ни се стори интересно за днешната героиня в рубриката ни Who is she? обаче, чети по-надолу:

1. След като гледа филма "Слава", едва седемгодишната Вики е решена да се превърне в звезда, a логичната стъпка е младата амбиция да постъпи в известното театрално училище Джейсън.

2. На 17 години Виктория завършва театралното училище и продължава звездния си път в колеж за изкуства и театър, където изучава танци и мода. Младата Адамс се отзовава на реклама във вестник, в която се търсят забележими, талантливи и амбициозни певици и изпълнители. От 400 жени, явили се на кастинга за бъдещата поп-група, са избрани Виктория (Пош), Мелани Би (Браун), Емма (Бейби) Бънтън, Мел Си (Спорти) и Гери (Джинджър) Халиуей. Петорката се превръща в най-успешната женска група на столетието – Спайс Гърлс.

3. 1997 е годината, в която на мач на Манчестър Юнайтед, Пош среща футболиста Дейвид Бекъм, който държи да се запознае с шеметната петорка. Още щом вижда клипа на песента Say You'll Be There, Дейвид си я набелязва и малко по-късно те наистина започват да излизат.

4. Следващата година Дейвид Бекъм на 23 години предлага брак на 24-годишната Пош, като й подарява трикаратов диамантен пръстен на обща стойност 65 000 долара. След като приема предложението, певицата връща жеста на бъдещия си мъж, като му подарява гривна с 96 диаманта на стойност 80 000 долара.

5. През 1999 г., след като ражда първия си син Бруклин, Пош се омъжва за Бекъм в Ирландия, а сватбата им струва над 800 000 долара.

6
. Взима участие в лондонската седмица на модата през 2000 г., където прави дебюта си като модел. Следват участия в ревюта на Rock & Republic и Роберто Кавали.

7.
 На 13 септември 2001 г. тя издава първата си, автобиографична книга, озаглавена „Да се научиш да летиш”. В нея Виктория описва детските си години, любовните си истории и живота си с „момичетата” (“Spice Girls”). Четивото се превръща в бестселър в американските книжарници. През 2006 г. на бял свят се появява и втората й книга. Тя е озаглавена "Този допълнителен половин инч: косата, токчетата и всичко между тях” и съдържа съвети за стила и красотата. 

8. 
През 2005 г. в интервю Виктория заявява, че през живота си не е прочела нито една книга.

9. 
Мисис Бекъм дебютира като дизайнер през 2008 г. Първите й колекции получават възторжени отзиви от колегите й. Нейните прави рокли с достатъчно проста кройка, струващи хиляди долари веднага стават популярни както за холивудските звезди, така и за „простосмъртните“ почитателки на модата.

10.
Въпреки че биографията на Вики вече включва участие в мегапопулярната поп-група Spice Girls, 13 години брак, четири деца (които тя роди, без да прекъсва кариерата си) и модната марка Victoria Beckham, носеща огромни приходи, Пош не смята да се спира дотук. Тази година тя създаде съвместно с Land Rover дизайн за автомобил, озаглавен Range Rover Evoque Victoria Beckham Special Edition, а наскоро "спайската" дори заговори и за пето дете.

Отдавна на всички им е ясно, че тя е от жените, които никога не забравя за семейството си и прекарва много време в грижи за всичките му членове. Това определено си е достойно за похвала, защото не са много жените като нея, които го правят. И не става въпрос само за любимците от Холивуд, а и по принцип...








 

More Други