Следва

10 ключови модни неща, които да си купим сега за новия сезон: Double Trouble - Чантата с дълга дръжка

Editors' choice: Кой как ще носи тенденцията скъсени панталони

Ето го и него - панталонът със скъсена дължина с главна роля в есента. След като ти показахме как го направиха...

All fashion преди 11 години

Ето го и него - панталонът със скъсена дължина с главна роля в есента. След като ти показахме как го направиха топ дизайнерите, ето и как си представяме да носим тази тенденция в екипа на ViewSofia с най-добрите примери около нас.

Пламена

Класическия шик със скъсен панталон си го представям с плътен чорап и риза вътре в него, като при френската актриса Kлеменс Поеси. Тя ми е любимка отдавна покрай сериала "Клюкарката" и не пропускам да проследя модните й вдъхновения. Точно това тук доста ми харесва и ще го взаимствам есента.

Харесва ми и начинът, по който Джесика Строуп визуализира градското момиче обута в скъсен панталон. Малко повече цвят нагоре, по-висока талия и необходимата небрежност в прическата и грима. Това е всичко, което трябва в случая.

Моделът Лаура Бейли пък по най-прекрасния начин ни показва как можем да сме в тон с неувяхваща "коктейлна" класика. Светло розовият панталон съчетан подходящо с брокатен прозрачен топ и бяла жилетка, изглеждат зашеметяващо в комбинация с кафяви обувки и колан. Нещо на пръв поглед невъзможно, но на втори - много, много красиво.

И, разбира се, можем да носим скъсения панталон и да бъдем адски секси, както го направи Кристен Стюарт на премиерата на "Снежанка и ловецът" . Чифт Christian Louboutin и скъсен топ, са достатъчни, за да привлечеш внимание, останалото е въпрос на вкус.

Гергана

 

След кожата, мисля, че това е моята тенденция. Вече започнах плавно и полека да подгъвам всеки чифт панталон или джинси, които обличам, нищо, че официално сме още в лятото. Странно е, защото иначе обожавам идеята за безкрайно дългите панталони, поли и рокли от пролетта, и не бих се отказала от тях, но за есента, наистина ще наблегна на късото в този аспект.

И така, аз бих го направила по следния начин:

В моя списък с must-haves за новия сезон влиза един панталон в ярък цвят, тип цигара, който виждам като добър приятел на издълженото палто, тип сако, с двуредно закопчаване. Финалът е с висок ток, сандал с чорап или боти точно до глезена.

Момчешката версия на скъсените панталони обаче ми е много любима. Стил гарсон, с мокасини и риза с навити ръкави, в комбинация с небрежна коса и силен парфюм, е моето есенно вдъхновение. 

Антония


Трудно ми е да възприема тази тенденция в моя личен гардероб, защото вярвам в класическите кройки и дължини и при панталоните, и при денима, особено в офис стила. И все пак, страшно харесвам как се набляга на глезените и обувките повече от всякога.

Един-единствен модел обаче може да ме спечели и това е панталонът с ръб на Emilio Pucci. Цялата визия носи усещане за женственост и красота, скъсената дължина се съчетава великолепно с обемното палто и обувките на висок, а талията е вдигната направо до небето.

В по-лежерната версия пък е Кейт Ланфеър, моден редактор на американския Elle, която прави всяка тенденция да изглежда лесна и просто в типичния неин гръндж стил.
 
Още от тенденциите на есен-зима 2012/13:
Есен-зима 2012/13. Тенденция №2: Скъсени панталони
Есен-зима 2012/13. Тенденция №1: Черна кожа
Editors' choice: Кой как ще носи тенденцията черна кожа
 

More from View Sofia

More All fashion