Следва

Кой как го прави: Звездите в ярка кожа с косъм

Българката Елена Златева спечели онлайн надпреварата в конурса на Triumph

Българският модел "Танцът на дракона" на Елена Златева спечели надпреварата за първото място в онлайн гласуването за световния финал на конкурса

All fashion преди 11 години

Както вече писахме, моделът "Танцът на дракона" на Елена Златева водеше убедително в надпреварата за първото място в онлайн гласуването за световния финал на конкурса Triumph Inspiration Award 2012, но след края на гласуването вчера, вече официално е ясно, че  българката е крайния победител. Моделът на родната дизайнеркса ще получи един допълнителен (шести) глас, който ще има решаваща роля в избора на журито на световния финал в Шанхай на 19 октомври.

И за да не са ощетени гласувалите, всеки един дал своя вот има шанс да получи награда – на лотариен принцип ще бъде изтеглен един човек, който ще получи като подарък пътешествие за двама в Шанхай, с уникалната възможност да присъства на световния финал и да се запознае с членовете на журито, както и да разполага с джобни пари в размер на 5 000 RMB (жънминби); на други 9 гласували ще бъдат раздадени комплекти бельо Triumph.



В тазгодишното издание на конкурса участват студенти по дизайн от 31 страни по света, които са се преборили за първото място първо в националния финал на своята страна. Елена Златева от НХА ще представи България със своя модел "Танцът на дракона" на грандиозния моден спектакъл на големия финал в присъствието на световни знаменитости като дизайнерите Viktor&Rolf, известният фотограф Елен фон Унверт, топ моделите Хелена Кристенсен и Лили Коул, модни експерти и журналисти от цял свят. Журито ще бъде в състав: Карен Мок – актриса, певица и топ модел, която живее в Хонг Конг, Джесика Мичибата – приятелката на пилота от Формула 1 Джейсън Бътън, китайската дизайнерка Ума Вонг, световноизвестният китайски фотограф Уинг Шия – автор на фотосесията за он-лайн гласуването и Франка Созани – главен редактор на италианското издание на "Вог".

 

More All fashion