Следва

Who is she?

Who is she: 10 любими факта за Джесика Бийл

Момичето, което миналия уикенд се омъжи тайно за суперзвездата Джъстин Тимбърлейк, без знанието на нито един папарак, което си е радкост в Холивуд...

Други преди 11 години

Момичето, което миналия уикенд се омъжи тайно за суперзвездата Джъстин Тимбърлейк, без знанието на нито един папарак, което си е радкост в Холивуд, и за което те питахме тази сутрин Who is she? всъщност е прекрасната Джѐсика Клѐър Бийл.

Тя стартира като манекенка, но филмовата кариера я завладява бързо и тя се пренасочва към киното още 14 годишна. Тогава Джес взима участие в семейната драма 7th Heaven ("Седмото небе"), която се задържа на екран в продължение на 11 години.

Чети надолу още малко информация за нея:

1. Госпожица Бийл е родена на 3 март 1982 г. в Минесота. Дотук нищо специално. Местят се в Колорадо и едва на девет тя започва актьорската си кариера. Играе на сцената на местни театри в постановките „Красаваицата и звярът", „Ани", „Звукът на музиката" и др.

2. Не след дълго Джесика решава да се пробва за модел, но вместо това, на прослушването я харесват за актриса и дори и отпускат стипендия, за да замине за Ел Ей.

3. Така тя попада на снимачната площадка на сериала „На седмото небе", след което пък следва върволица от мъже, признания и куп филмови роли, някои от които „Тексаско клане", „Блейд", „Илюзионистът" и др.

4. През 2006 г. Джесика приключва пет годишната си връзка с Крис Евънс.

5. Интересното е, че тя е играла два пъти негова приятелка/бивша: веднъж в „Мобилна връзка” (2004) и веднъж в „Лондон” (2005). 

6. През 2007 г. тя взима участие в комедията „Обявявам ви за законни Чък и Лари", която й носи още повече признания, както и интереса на Джъстин Тимбърлейк.

7. И как той да не я хареса, след като според модни експерти от сп. "Vogue" Бийл е една от най-естествено изглеждащите актриси в днешно време.

8. Освен това тя има едно от най-стегнатите тела в Холивуд. Джес е заклета фитнес маниачка, обича да тича и прави упражнения по йога още от ранна тийнейджърска възраст.

9. Въпреки прекрасното си тяло, след като се съблича за една от първите си роли в киното - Powder Blue, тя обещава че повече няма да го направи пред камера.

10. Наскоро Джесика Бийл призна, че има най-голяма непоносимост към наркотиците. Тя заяви, че винаги си тръгва от партита, на които се употребява дрога.


 

More Други