Следва

Какво ново - Джъстин Пикарди е новият главен редактор на Harper's Bazaar Великобритания

Никол Кидман - 45-годишна бунтарка от 80-те за списание V

Обикновено сме свикнали да я приемаме като женствена, елегантна и с фино усещане за стил актриса и жена. В...

 

All fashion преди 11 години

Обикновено сме свикнали да я приемаме като женствена, елегантна и с фино усещане за стил актриса и жена. В повечето случаи тя носи красиви рокли и класически костюми, но този път австралийската красавица Никол Кидман реши да зашемети всички по обратния начин - с горещата, смела корица за списание V. На нея тя не носи нищо друго освен много, много къса пола и прическа в неповторимия осемдесетарски стил.

Както сигурно се досещате във всичко това има смисъл и той се крие в това Никол да извади на показ цялата си сексуалност, така както се случва и в чисто новия й филм "The Paperboy".

Филмът на Лий Даниелс, който е адаптация на едноименния роман на Пит Декстър и е събрал доста атрактивен актьорски състав (до Никол играят Матю Маконъхи, Зак Ефрон, Скот Глен и Джон Кюсак) е трилър, а действието му се развива във Флорида през 60-те. В него австралийката е в ролята на гаджето на затворник, което става обект на въжделенията на един младок (Ефрон). Героинята й се характеризира със своята хипер-сексуалност и точно в тези снимки ние най-добре виждаме каква е тя.



Явно по този повод и фотографът на сесията Марио Тестино се е опитал да покаже каквото още не е показала самата Кидман, и дори леко метафоричен в образа й, той е заснел кадри, на които тя рядко пъти е изглеждала по-секси. Дори самият той, след като я запечатва на камерата си, въздъхва: "Красива си! Толкова си гореща, че е прекалено. Виж тялото си!".




В интервюто за броя Кидман разкрива, че й е страшно трудно да балансира между работата и семейството, и че през годините не е планирала кариерата си твърде внимателно.

"Аз наистина не мога да взимам решения. Всеки път просто се пускам по течението. Ако бях стратегически мислещ човек, щях да имам много по-различна кариера. Може би щях да съм по-разкрепостена в някои случаи, но много пъти просто пропусках възможностите си и не ми се получаваше."

Ние бихме допълнили в случая, че си е доста разкрепостено, това което тя прави в "The Paperboy, където хипер-сексуалната й героиня уринира върху Зак Ефрон. Nо това си е друга тема...




Освен че фотосесията е част от промоционалната кампания на филма, тя идва и малко след като стана ясно, че момичето от Сидни със супер бяла кожа ще бъде почетено със статуетка на Филмовия фестивал в Ню Йорк. Да й е честито!




 

More All fashion