Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 27 август - 2 септември

Снимай се и спечели билет за пътешествие - Wizz Air открива небето над София диша

Безплатен полет с Wizz Air до 14 дестинации от София или от Варна и Бургас може да спечели всеки, който си направи снимка със стюардесата на Wizz Air... 

All About Life преди 11 години

Wizz Air, най-голямата нискоразходна-нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, анонсира днес участието си в събитието София диша, тази неделя, 26 август.

Безплатен полет с Wizz Air до 14 дестинации от София или от Варна и Бургас може да спечели всеки, който си направи снимка със стюардесата на Wizz Air по време на събитието в розовия кът на Wizz Air, разположен на площад „Независимост”.

Посетителите трябва само да се снимат и да качат снимката си от телефон или компютър на Фейсбук страницата на Wizz Air. Който събeре 100 харесвания (like) през следващите пет дни, ще спечели безплатен полет с Wizz Air. 

Wizz Air е най-голямата нискотарифна–нискоразходна авиокомпания в Централна и Източна Европа, която оперира с флот от 39 самолета Ербъс А320, от 16 бази с 244 отсечки, свързващи 78 дестинации в 28 страни. В екипа на Wizz Air 1 500 професионалисти предлагат отлично обслужване и много ниски цени, което прави Wizz Air предпочитан избор за над 12 милиона пътници през 2012.

 

More All About Life