Следва

Галерия Сариев - първата българска галерия на панаира за изкуство Shanghai Contemporary Art Fair

Под Прикритие сезон 3 започна

Снимките на трети сезон от кримката, стартираха със сцени по българското Черноморие. В следващите 8 дни, екипът на продукцията ще... 

Events преди 11 години

Този понеделник, започнаха снимките на най-успешния български сериал – Под прикритие.

Снимките на трети сезон от кримката, стартираха със сцени по българското Черноморие. В следващите 8 дни, екипът на продукцията ще заснеме множество сцени от Св. Влас до Приморско.

Трети сезон започна ударно с изключително зрелищни каскади, само вчера за нуждата на продукцията бяха използвани 3 моторници, хеликоптер, 2-ма водолази, комбайн и няколко каскадьори. „В следващите дни, предстои да се заснемем и една мащабна сцена на пристанище Бургас каскада, без аналог в българските сериали.” – сподели режисьора Виктор Божинов.



В морските снимки, участие ще вземат – Захари Бахаров, Чочо Попйорданов, Ивайло Захариев, Миленита, Снежана Макавеева, както няколко нови лица и хората които бяха избрани на кастинга в Бургас и Слънчев Бряг.



Очакват ни много екшън, обрати в сюжета, преследвания по вода и под земя, яхти, подводни снимки, взривове, мотори, поръчкови коли и естествено борбата на ченгето под прикритие Мартин с мафиотските босове.





Какво ще се случи в трети сезон, кой ще оцелее, ще бъде ли разкрит Марто, какво се случва с бандата на Джаро и конфликта му с Иво….отговори, скоро в Под прикритие 3.


 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?