Следва

Кои са българките с най-секси поддържани фигури? Имаш 2 дни да гласуваш и спечелиш

Теория на кореспонденцията - Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Освен че Джъстин (41 години) и Дженифър са видимо щастливи и влюбени заедно, в двойката забелязваме... 

All fashion преди 11 години

Дженифър Анистън и годеникът й, актьорът и сценарист Джъстин Теру, напоследък са истинска медийна сензация, следени почти непрестанно от папараците. Преди седмица двамата официално обявиха годежа си, а в същото време се заговори и за сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит, бившият съпруг на Джен и нейната непреодолима карма. Помним, че след развода с Пит, Анистън не намери мъжка подкрепа, макар и да имаше няколко сериозни връзки. С Теру обаче съдбата на 43-годишната Джен най-после се усмихна.

Освен че Джъстин (41 години) и Дженифър са видимо щастливи и влюбени заедно, в двойката забелязваме абсолютна хармония и в стилово отношение, за което свидетелстват последните им няколко снимки.

Стилът на Анистън - небрежен и момчешки, както го обичаме, обут в boyfriend jeans и черен блейзър на първата снимка, си кореспондира перфектно с „лошото момче” Теру, облечен в кожено яке, сив деним и кубинки на разходка в Лондон. Моделът очила е Aviator, разбира се и на двамата.



Същата ситуация се повтаря в следващите две снимки, на които и Джен, и Джъстин носят шапки, модел федора, златно колие/бижу с висулка и широки джинси, а ако единият е в черно, то и другият избира този цвят от от горе до долу.

Изглежда Джен и Джъстин, в чиито имена също има мелодия, наистина ще се оженят, а сватбата им, по желание на актрисата от „Приятели”, вероятно ще е в Мексико и ще се случи със скромна церемония.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.