Следва

Когато Джеймс Бонд се размина с Исус Христос. Или приключенията на Саймън Хемингуей /и в София/

"Иван е виновен", отвърна Вихра

Телевизионните и семейните драми вървят ръка за ръка, няма как, ако си в този бизнес. Бившата от скоро водеща...

People of art преди 11 години

Телевизионните и семейните драми вървят ръка за ръка, няма как, ако си в този бизнес. Бившата от скоро водеща на предаването "Споделено с..." по TV7, Вихра Петрова, обвини бившия си вече съпруг Иван Христов, че има пръст в уволнението й и замяната й с фолк певицата Кали. А относно публикуваната информация за рокадата, водещата отговори на страницата си във Фейсбук вчера:

„От пресинформацията, пусната официално от ТВ7, разбирам, че водещите на предаването са на ротационен принцип! Когато аз подписвах договора си никой не ме беше информирал за колко точно месеца ставам водеща на това предаване. През времето, в което водех „Споделено с Вихра”, не е имало никакви забележки към работата ми или индикации, че договорът ми ще бъде така неочаквано прекратен.”

И продължава:

"Единственото, което продуцентите в лицето на Вили Сечкова и Емил Кошлуков са споделяли с мен е, че бившият ми съпруг нееднократно се е обръщал към тях с настоятелна молба да ме уволнят, за да бъда зависима от него. От днес се разграничавам от всички публикации на стената на „Споделено с Вихра”. Те не са от мен, а от администратор на заплата. Успех на поредната водеща Кали!“, заяви водещата.

Освен това тръгнаха и слухове, че Вихра ще води подобно предаване в БНТ, като заедно с нея е част от екипа на noframe, продуцентската къща на Вили Сечкова и Емил Кошлуков, но рзбира се информацията не е потвърдена официално.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра