Следва

Miu Miu ще представят филм на кинофестивала във Венеция

Б като Библия, Б като Блог

Ако имахме още малко, макар и зрънце време с лятото, бихме носили всеки ден белите джинси, сандалите на висок...

All fashion преди 11 години

Цвят и цвят

Пъстротата винаги ни вдъхновява, кара ни да мечтаем за панталон на едри цветя, съчетан с копринена риза в средиземноморско синьо, да сложим розовите очила и да се смеем на всичко живо, зелено и цветно.

Пък и силната тенденция на флоралния, макар и различен от нежния, принт ни кара да се замислим за покупка с щампа на маргаритки или едри рози, например. 

easyfashion.blogspot.com

Камина, но не съвсем



Фалшивата камина е по-хубава от истинската, гениален ефект, който напомня на уюта на огъня вкъщи, без да се налага да изучаваме тънкостите на запалването му. 

thatschic.net

Любими моменти в Инстаграм



Споделените мигове са по-сладките мигове. Това е ролята на социалната мрежа Instagram. А ние с удоволствие преглеждаме любимите списъци на любимите ни блогъри, защото няма по-добро вдъхновение от музата на нашата муза!

eatsleepwear.com

Питонът е жив





Всичко, което може да направи един чифт обувки с теб. Питоновият принт привлича, притежава вниманието ти и никога не може да бъде скучен. 

sincerelyjules.com

Още малко време с лятото, моля!



Ако имахме още малко, макар и зрънце време с лятото, бихме носили всеки ден белите джинси, сандалите на висок ток, леката, едва доловима като присъствие копринена блуза и панамената шапка. Но не, няма да стоим на прозореца в малкия си уютен апартамент, а ще сме навън и ще събираме летен въздух в дробовете си, за да имаме чак до Коледа.







fellt.com 
 

More All fashion