Следва

Дантела и прозрачни рокли в първия ден на фестивала във Венеция - Наоми Уотс, Кейт Бекинсейл, Летисия Каста

Дизайнери за следене - Каролина Ласковска

Убеждението ни, че красивото бельо е едно от най-важните условия за добро самочувствие и завършена...

All fashion преди 11 години

Убеждението ни, че красивото бельо е едно от най-важните условия за добро самочувствие и завършена елегантност е - и винаги е било - непробиваемо.

Затова и си паднахме мигновено по новото бижу на дизайнерския небосклон на фино бельо - младата полякиня Каролина Ласковска.

Сайтът на дизайнерката (karolinalaskowska.co.uk) е съвсем нов, в него има и шопинг секция, а откритията вътре са истинска провокация от най-добър вид. Майсторски изработени сутиени, бикини, колани за жартиери и сетове, всъщност до последното копче изработени на ръка, изобилстващи от фантазия, свобода и предизвикателство.

Каролина в момента учи в университета De Montfort във Великобритания, в техния престижен моден курс. Творенията й се описват като: "изтънчени с нотка еротика".









Определено силно еротично послание, дори чувство за фетишизъм, но пък много красиво. Сутиените особено са истинско предизвикателство, още повече, че дават възможности за разнообразяване и съчетаване /включително един върху друг/, каквито обичайните комплекти бельо не предоставят.



Каролина започва да твори бельо само преди година и половина, като веднага след като показва първите неща започват да валят поръчки. Съвсем логично и много бързо се стига до създаването на собствен лейбъл.

В шопинг раздела в сайта й все още няма много неща, но това е наистина абсолютното начало.
А от това, което има, общо взето си струва всичко.

More All fashion