Следва

Who is she? Изабел Юпер - 10 любими факта за великолепната френска актриса

Salsa la Vista отново на Лятната сцена в Борисовата градина

Инструкторите от Salsa la Vista Мариана Игова и Вангел Стоянов отново ще танцуват на Лятната сцена в Борисовата градина този петък (31 август). Те ще ... 

Music преди 11 години

Инструкторите от Salsa la Vista Мариана Игова и Вангел Стоянов отново ще танцуват на Лятната сцена в Борисовата градина този петък (31 август). Те ще представят свои атрактивни шоу-изпълнения и ще дадат възможност на всички присъстващи столичани да научат основните стъпки на салса, меренге и бачата под звуците на актуални латино парчета от това лято. Salsa la Vista реализират фиестата за втори път през настоящото лято.

Латино-фиестата се реализира със специалното съдействие на Столична община и ще започне в 20 ч. Тя е част от Лятната културна програма на открито на общинската администрация на София.

Мариана и Вангел ръководят школата Salsa la Vista в София, Благоевград и Гърция. Те са едни от първите инструктори по кизомба в България. Те са и първите родни инструктори, които водят курсове по анголско танго в Александрупулис.



Мариана е „Шампион на България по салса” за 2006 г. с тогавашния й партньор Борис Карабашев, а Вангел е носител на приза за дебют за 2006 г. и признанието на цялата салса общност на първите български салса награди ”Congа y clave”. И двамата танцьори имат редица участия в Дубай, Великобритания, Германия, Италия и Румъния.



В програмата ще се включат и инструкторите от школа Ritmoson Latino Любка Здравкова и Николай Маслеников.

 

More from View Sofia

More Music