Следва

Ден II: Спечели парфюм Carolina Herrera CH Man Sport

БЯГСТВОТО... RIU Pravets

Обещаваме това е за последен път преди да свърши лятото. И като свърши – пак!
Поредното ни малко бягство от града, но този път спонтанно и наблизо.

All About Life преди 11 години

Обещаваме това е за последен път преди да свърши лятото. И като свърши – пак!
Поредното ни малко бягство от града, но този път спонтанно и наблизо. Възможно, осъществимо, достъпно – смело решение, което никой не оспорва нито преди, нито след като го вземем.

Особено пък след... Трябват само няколко минути насаме - само ти, безкрайните поляни, огромното езеро и той! Хладен, зелен, лускозен, четиризведнен оазис с името RIU Pravets Resort. Този, към който бягаш, този, който търсиш и този, който винаги си искал само за себе си. Грижовен, уютен, луксозен, незабравим, един от най-добрите, с безкрайни възможности за почивка, забавление и готов да предостави незабравими емоции във всеки един момент. Нещо като Рай, но с всички екстри.



Спокойствие, съчетано с градски страсти, великолепни възможности за езда, голф, спа, велосипеден и пешеходен туризъм, водни ски и колело и съвършено отработен механизъм за релакс, който чака на брега. Когато си около него можеш да правиш всичко, че и повече! А това си е блаженство, абсолютна наслада за съзнанието, тялото и душата и то само на 40 километра северозиточно от София.



И наистина RIU Pravets Resort опиянява, освежава мислите и те кара да го искаш отново и отново за себе си. Почивката на това чудно райско кътче те прави щастлив, спокоен и готов за нови преживявания. А те са там - в красивия, меланхоличен и много романтичен месец септември.

riupravets.bg
 

Виж още:
Твоят персонален Рай. Надалеч, или съвсем наблизо

Натам към Рая - RIU Pravets Resort

Урок по голф, защото е крайно време. В Pravets Golf Club ще ни го дадат

 

More All About Life