Следва

Петте любими парчета на илюстратора Теодор Лозанов

Потвърдено: Д-р Енчев и Теди Велинова са заедно!

Вече няма място за съмнение, защото д-р Ангел Енчев сам изплю камъчето от устата си - двамата с Теди Велинова са заедно...

People of art преди 11 години

Вече няма място за съмнение, защото д-р Ангел Енчев сам изплю камъчето от устата си. Пластичният хирург и бившата манекенка Теди Велинова са двойка и дори живеят заедно!

Спекулациите за връзката им са от много време насам, но може би от съображения към вече бившата си, от няколко месеца, жена, д-р Енчев изчака официално да приключи развода му преди да потвърди истината.

Той решил да направи самопризнанията, за да разсее слуховете, че манекенката е в дъното на развода му. Всъщност се запознал с нея два месеца след като бил вече разделен с предишната си съпруга Милена. Велинова станала стилист на новата му рекламна кампания и първоначално отношенията им били чисто професионални, но след това двамата се харесали и така започнало всичко.



Д-р Енчев не е правил някакви сериозни корекции по новата си любов, единствено малко ботокс на челото и около очите. Теди навремето си е уголемявала гърдите, но не при него, а при колега, и той засега не възнамерява да променя нещо друго в нея.

Лекарят не крие, че е един от най-богатите в съсловието, но не мисли, че Велинова го е харесала точно заради това. За сега и двамата не бързали да се женят, защото на този етап били отдадени главно на кариерите си.



Пластичният хирург нашумя с рекламната кампания "Прекалено съм красива, за да работя! Благодаря ви, д-р Енчев!" и билбордовете, на които беше изписано посланието, след които наистина всеки се обръщаше и споменаваше името му... но не с добро.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра