Следва

Рут Колева дава вдъхновяващо начало на сезона с Future Sweet

Ванеса Паради замести Деп с френски милионер

Джони е дал благословията си за новата връзка на бившата си приятелка и се радва, че тя е открила щастието...

 

People of art преди 11 години

Ванеса Паради e намерила заместник на Джони Деп само няколко месеца, след като двамата официално сложиха край на 14-годишната си връзка, разгласиха световните медии.

Певицата и актриса е завързала романс с милионер - френския бизнесмен Ги-Давид Гарби. Двамата се запознали по време на полет от Лос Анджелис до Париж.
Източник, близък до Джони и Ванеса, които имат две деца - 13-годишната Лили Роуз и 10-годишния Джак, заяви пред в. "Сън":

"Прекратяването на връзката им бе трудно и за двамата. Те искаха да останат като сплотено семейство, защото щастието на децата им винаги е било техен приоритет. Ванеса и Ги-Давид обаче се сближиха през последните няколко месеца, макар че се стараят да не пришпорват нещата. Ги-Давид направи любовно признание пред Ванеса, но я увери, че ще й осигури нужното време, за да може тя да премисли нещата. Двамата излизат на романтични вечери в Париж и се забавляват."



Джони е дал благословията си за новата връзка на бившата си приятелка и се радва, че тя е открила щастието. "Ги-Давид върна усмивката на лицета на Ванеса", допълни източникът. "Сега тя изглежда по-млада и дори пее и отново пише песни."

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра