Следва

Червената цигулка

Рут Колева дава вдъхновяващо начало на сезона с Future Sweet

Sofia Live Club ще стартира ударно чисто новия си музикален сезон на 14 септември с премиерата на EP-то Future Sweet на талантливата Рут Колева...

Music преди 11 години

Sofia Live Club ще стартира ударно чисто новия си музикален сезон на 14 септември с премиерата на EP-то Future Sweet на талантливата Рут Колева

Дискът включва 5 парчета, а именно: Slow Fire, Нищо друго, Heartful, Moving Forward и Heaven и всъщност ще подготви публиката за своето естествено продължение – втория дългосвирещ студиен албум на Рут Колева, който се очаква да излезе през зимата. Заглавията в предстоящото EP няма да бъдат част от предстоящия втори албум на певицата, която през пролетта БГ радио определи за Изпълнителка на 2012 година.

До нея на сцената ще се качат Теодор Иванов - барабани, Елена Ангелова - перкусии, Стоян Джаферов - китара, Симеон Петрунов - бас, Филип Александров - клавишни, Волен Милчев и Ралица Николова - беквокали.

В момента Рут е в Амстердам, където работата по новия й албум тече на пълни обороти. Тя ще се върне в България специално за промоцията на „Future Sweet“.

Билетите за шоуто струват 10 лева и могат да бъдат намерени в разпространителската мрежа на Eventim.




Виж какво се крие в гардероба на Рут Колева >>>
 

 

More Music