Следва

Новата къса прическа на Клои Севини

Да или Не: Светли нокти под дъжда

Наоколо е лято, но зад ъгъла е есен. И това е толкова прекрасно. Винаги сме се радвали на факта, че тук има 4...

Nails преди 11 години

Наоколо е лято, но зад ъгъла е есен. И това е толкова прекрасно. Винаги сме се радвали на факта, че тук има 4 сезона, всеки очарователен и с огромни вариации на настроения, нагласи и предпочитани дрехи, аксесоари, комбинации.

С абсолютна сигурност от сезон в сезон, и по-точно от този сега в следващия, есенния, пренасяме:

1. Босите крака;
2. Принтираните Т-шърти;
3. 3/4 панталони.


Нямаме същата сигурност обаче по отношение на други неща, първото от които ни затормози още тези дни при маникюристката.


Chanel, пролет-лято 2012

Сваляйки от ръцете ни божествения светлосин лак, тя ни попита искаме ли пак от същия или ще сменим.

Замислихме се и усетихме. Не ни се носи вече този летен цвят. Свързваме го само и единствено с отминалите дни - топли, жарки, различни, но минали.



Не ни се носи и пастел на ноктите, нито розов, нито в корал.


Есенни цветове, 2012 

Напротив, подсъзнателно усещайки първия есенен дъжд с кожата си, искаме съвсем други нюанси - тъмновиолетово, бордо, цвят на зелена маслина, охра и толкова любимият напоследък /първо на дизайнерите, после и на нас/ безцветен маникюр.

Казваме всичко това, защото ни е малко тъжно. Носталгията по отминалото лято започва щурма в умовете и сърцата ни, а модата и чувството за промяна ни водят в другата посока.


Есенни цветове, 2012

Ти обаче как мислиш - да оставим ли лятото върху ноктите си с най-летните нюанси и през есента или да приветстваме промяната с всичко ново и хубаво, което носи тя?
 

Анкета

Би ли носила летните цвеове за нокти през есента?

More Nails